Αρχικήinet2025 Cadillac CT5-V Blackwing: Το Τελευταίο των Χειροκίνητων

2025 Cadillac CT5-V Blackwing: Το Τελευταίο των Χειροκίνητων

Το 2025 Cadillac CT5-V Blackwing είναι ένα εκπληκτικό, αλλά και ένα εκπληκτικά λησμονημένο αυτοκίνητο.

Δείτε επίσης: 2024 Mercedes E-Class: Καταφθάνει ανανεωμένο

Το τελευταίο από τα κλασικά της Αμερικάνικης κατηγορίας Muscle, παραμένει στο παρασκήνιο, μια ήρεμη δύναμη. Ωστόσο, καθώς το απλό CT5-V ανανεώνεται για το 2025, το ίδιο κάνει και το CT5-V Blackwing, προσπαθώντας λίγο περισσότερο να ξεχωρίσει.

Η GM (General Motors) επενδύει στην ενημέρωση ενός προϊόντος ειδικής αγοράς και μπορούμε να πούμε ότι είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

2025 Cadillac CT5-V Blackwing

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα 2025 Cadillac CT5-V και CT5-V Blackwing, το πρώτο είναι ένα Sport Sedan αυτοκίνητο με κινητήρα turbo V6 και δυνατότητα τετρακίνησης, ενώ το δεύτερο είναι ένα μανιακό Super Muscle αυτοκίνητο, φυσικά με έναν κινητήρα supercharger V8, αποδίδοντας 668 ίππους στους πίσω τροχούς, και επιπλέον θα σας επιτρέπει να αλλάξετε τις ταχύτητες μόνοι σας στην έκδοση του με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Δείτε επίσης: Tesla Model Y: Το δημοφιλέστερο όχημα στην Ευρώπη για το 2023

2025 CT5-V Blackwing 6.2L Supercharged V8

Για το 2025, αυτά τα δύο μοντέλα γίνονται λίγο πιο διακριτικά.

Η πιο προφανής αλλαγή είναι ένα μοναδικό εμπρός μέρος που πρέπει να διαφοροποιεί οπτικά το εντυπωσιακό CT5-V Blackwing από το πιο καθημερινό CT5-V.

Δείτε επίσης: Το 1970 Plymouth HEMI ‘Cuda, κρύβει πολλά αλλά όχι την τιμή του

Το πιο εύκολο σημάδι διάκρισης;

Το μακιγιάζ που τρέχει από τα φώτα προς τη χαμηλότερη γρίλια. Μιλώντας για γρίλιες, αυτές μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο για το 2025, άλλο ένα χαρακτηριστικό σημάδι μεταξύ του Blackwing και του απλού V.

Σε αυτή τη φωτογραφία, το κανονικό CT5-V είναι πιο μακριά από την κάμερα, ενώ το CT5-V Blackwing είναι κοντά.

2025 Cadillac CT5-V Blackwing

Αν ψάχνετε για ένα χρωματικό στίγμα, το Cadillac έχει ένα φανταστικό νέο πράσινο που ονομάζεται Typhoon Metallic, μαζί με άλλα τρία έντονα χρώματα: Cyber Yellow Tintcoat, Coastal Blue Metallic, και Radiant Red Tintcoat. Όσοι ψάχνουν για κάτι πιο σεμνό αλλά εξίσου ενδιαφέρον, το Drift Metallic είναι ένα μπλε-ασημί που θυμίζει κάπως το Bluewater Metallic της BMW.

Δείτε επίσης: Ford: Προμηθεύει μοντέλα με Android ψηφιακούς πίνακες ελέγχου

Εκτός από κοσμητικές αλλαγές, οι πραγματικές αναβαθμίσεις στα Cadillac CT5-V και CT5-V Blackwing του 2025 είναι στο εσωτερικό, όπου αυτά τα μοντέλα αποδόσεων υιοθετούν την οθόνη LED” 33 ιντσών που βλέπουμε και στο κανονικό CT5. Βέβαια, αυτό σημαίνει ότι έχει ένα αμφιλεγόμενο φωτισμένο λογότυπο στην πίσω πλευρά της οθόνης, αλλά επίσης σημαίνει ότι το εσωτερικό δείχνει την κλάση του. Το αν η τεχνολογία αυτή θα γεράσει καλά, είναι δύσκολο να πει κανείς, αλλά σίγουρα είναι ένα βήμα μπροστά από την παλιά διάταξη.

Δείτε επίσης: Η Cadillac CT5 του 2025 αποκτά ένα έντονο facelift

2025 Cadillac CT5-V Blackwing

Η Cadillac πραγματικά δεν χρειαζόταν να ανανεώσει το CT5-V Blackwing επειδή είναι το τελευταίο χειροκίνητο V8 Sport Sedan που κυκλοφορεί, και η Cadillac είναι περήφανη γι’ αυτό. Η μάρκα ανέφερε ότι όταν πρόκειται για το CT5-V Blackwing, “Πάνω από το 50% των αγοραστών μας εκεί έξω επιλέγουν το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.” Ναι. Πιθανώς δεν θα έχουμε άλλα νέα Sedan όπως και αυτά, οπότε καλό είναι να απολαύσουμε τη γεύση ενώ έχουμε την ευκαιρία.

Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι το CT4-V Blackwing θα ζήσει αρκετά για να δει μια παρόμοια ανανέωση. Η Cadillac πηγαίνει πλήρως ηλεκτρική έως το 2030, πράγμα που σημαίνει ότι οι κύκλοι ζωής αυτών των Sedan αποδόσεων και είναι πεπερασμένοι. Ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει με τον μικρότερο αδερφό του CT5-V Blackwing, ας γιορτάσουμε αυτά τα Sedan ενώ είναι ακόμη εδώ.

Πηγή: theautopian

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS