ΑρχικήgamingThe Witcher 4: Θέλει να ικανοποιήσει fans και νέους παίκτες!

The Witcher 4: Θέλει να ικανοποιήσει fans και νέους παίκτες!

Η CD Projekt RED εκφράζει την πρόθεσή της να απευθύνει το The Witcher 4 τόσο στους fan της σειράς όσο και σε νέους παίκτες.

Η CD Projekt RED εκφράζει την πρόθεσή της να απευθύνει το The Witcher 4 τόσο στους φαν της σειράς όσο και σε νέους παίκτες.
Witcher 4 by CDPR

Το στούντιο επιδιώκει να δημιουργήσει μια νέα κοινότητα και επιθυμεί το επόμενο κεφάλαιο να αποτελεί κατάλληλο σημείο εισόδου για όσους δεν έχουν εξοικειωθεί με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Σύμφωνα με τον Game Director της νέας σειράς Witcher, Sebastian Kalemba, η CD Projekt RED είναι επίσης ευαισθητοποιημένη για τον χρόνο που έχει περάσει από τα προηγούμενα παιχνίδια Witcher έως τον επερχόμενο τίτλο, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά από “μερικά χρόνια”. Ως εκ τούτου, το στούντιο δεν θέλει να περιορίσει το κοινό του αποκλειστικά σε αυτούς που είναι εξοικειωμένοι με τη σειρά.

Δείτε ακόμα: Playstation: Διαγράφει τηλεοπτικές εκπομπές από τη βιβλιοθήκη των χρηστών

Ο Kalemba τονίζει ότι η CD Projekt RED επιθυμεί να διατηρήσει την ίδια κατεύθυνση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ παράλληλα δεν θέλει να επαναλάβει τα ίδια πρότυπα. Η εταιρεία σκοπεύει να διατηρήσει τα βασικά στοιχεία του lore και του σύμπαντος, ενώ παράλληλα θα εισάγει καινοτομίες, προκειμένου το The Witcher 4 να αποτελεί φιλόξενη εισαγωγή για τους νέους παίκτες.

Polaris Project

Ο Sebastian Kalemba συνέχισε λέγοντας: “Είναι εμφανές ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε ένα νέο κοινό. Δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε μόνο στους φίλους της σειράς που ήδη υποστηρίζουν. Πρέπει επίσης να δημιουργήσουμε μια νέα κοινότητα, και σε αυτό το πλαίσιο, πιστεύω ότι μπορώ να πω ότι θα αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για πολλούς παίκτες.”

Ο Kalemba πρόσθεσε ότι το The Witcher 4 θα επιδιώξει να θέσει τον πήχη ακόμη ψηλότερα από τον ευρέως επαινεθέντα προκάτοχό του.”Όσον αφορά τις παραγωγικές εργασίες, η μεγαλύτερη μερίδα της ομάδας ανάπτυξης ασχολείται επί του παρόντος με το έργο Polaris, το πρώτο μέρος της νέας τριλογίας παιχνιδιών Witcher,” ανέφερε ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής Piotr Nielubowicz , σύμφωνα με την έκθεση κερδών της εταιρείας για το τρίτο τρίμηνο του 2023.

Δείτε επίσης: Το Stalker 2 βραβεύεται ως το ‘Most Wanted’ παιχνίδι

Στις 31 Οκτωβρίου, φαίνεται πως περίπου το μισό του προσωπικού εργάζεται τώρα στο νέο παιχνίδι Witcher, μια αισθητά αυξημένη συγκριτικά με τα προηγούμενα τρίμηνα. Η ομάδα ανάπτυξης για το Cyberpunk 2077 συρρικνώνεται επίσης, όπως αναμενόταν μετά την κυκλοφορία του Phantom Liberty.

Image credit: CD Projekt Red

Το Witcher 4, φυσικά, δεν έχει ακόμη έναν επίσημο τίτλο, και η CD Projekt Red συνεχίζει να το αναφέρεται απλώς με τον κωδικό όνομα Polaris, εκτός από τις περιπτώσεις όπου η εταιρεία καταλάθος το αναφέρει ως The Witcher 4, όπως όλοι μας. Το μόνο που ξέρουμε με βεβαιότητα είναι ότι αυτό το νέο παιχνίδι Witcher θα αποτελέσει την έναρξη μιας “νέας τριλογίας AAA RPG,” όπως διατύπωσε η CD Projekt Red.

Πηγή πληροφοριών: https://www.playstationlifestyle.net

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS