ΑρχικήgamingFortnite: Ανακοινώνει Παιχνίδι Lego και τον Διάδοχο του Rock Band

Fortnite: Ανακοινώνει Παιχνίδι Lego και τον Διάδοχο του Rock Band

Η πρώτη συνεργασία μεταξύ της Epic Games και της Lego φέρνει τρία νέα παιχνίδια στο Fortnite, επεκτείνοντας τον κόσμο του.

Η πρώτη συνεργασία μεταξύ της Epic Games και της Lego φέρνει τρία νέα παιχνίδια στο Fortnite, επεκτείνοντας τον κόσμο του.
Lego Styles in Fortnite

Η εμπειρία Lego/Fortnite περιγράφεται ως “επιβίωσης κατασκευαστική περιπέτεια με Lego” και θα κυκλοφορήσει αυτή την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου. Το Lego Fortnite, που η Epic περιγράφει ως δικό της παιχνίδι υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο, σχεδιάστηκε για παίκτες ηλικίας 10 και άνω, προσφέροντας ένα μεγάλο παιχνίδι πολλαπλών παικτών που ενσωματώνει τα στοιχεία κατασκευής από τα παιχνίδια Lego.

Η νέα εμπειρία Fortnite που είναι φιλική προς τα παιδιά θα “ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, το πείραμα και τη συνεργασία μέσα από το παιχνίδι”, προσφέροντας μια διαφορετική εμπειρία σε σχέση με το χαοτικό παιχνίδι μάχης του Fortnite. Παρόλο που οι εταιρείες δεν διαμοιράζονται πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη δομή του παιχνιδιού, το χάρτη ή τη μηχανική του, παρέχουν μερικές γενικές teaser εικόνες.

Δείτε επίσης: Homeworld 3: Η Αναμονή Τελειώνει με Κυκλοφορία τον Μάρτιο

Η Epic και η εταιρεία που συνδέεται με το να κλικάρεις μαζί διασκεδαστικά μικρά τουβλάκια ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους τον Απρίλιο του περασμένου έτους με σκοπό να χτίσουν “ένα διασκεδαστικό μέρος για τα παιδιά να παίξουν στο metaverse” σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία. Παρά το γεγονός ότι ο όρος “metaverse” μπορεί να έχει περάσει από τη μόδα, τα παιχνίδια πολλαπλών παικτών σε απευθείας σύνδεση, τα προσαρμοζόμενα αβατάρ και τα είδη εντός του παιχνιδιού πιθανόν να μην έχουν φτάσει ακόμη στην κορύφωση της δημοτικότητάς τους.

Πέραν του Lego Fortnite, η Epic ανακοίνωσε δύο νέα παιχνίδια στο εσωτερικό του Fortnite, το Rocket Racing και το Fortnite Festival. Το Rocket Racing περιγράφεται ως ένα “υπερηχητικό αγωνιστικό παιχνίδι” από την ομάδα που δημιούργησε το Rocket League, ενώ το Fortnite Festival είναι ένα μουσικό παιχνίδι που επιτρέπει στους παίκτες να εμφανίζονται στη σκηνή με επιτυχίες από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Παρά το γεγονός ότι το Lego Fortnite κερδίζει την προσοχή, η Epic διευρύνει το φάσμα της με νέες συνεργασίες και παιχνίδια από τις πρόσφατες εξαγορές της, συμπεριλαμβανομένων των Psyonix και Harmonix.

Προτού κυκλοφορήσει το Lego Fortnite, η Epic εισήγαγε 1.200 Lego skins στο δικό της παιχνίδι, το οποίο μόλις ξεκίνησε μια νέα σεζόν. Αυτά περιλαμβάνουν Lego εκδόσεις γνωστών χαρακτήρων όπως ο Peely, ο Raven και ο Cuddle Team Leader. Το Lego Fortnite δεν είναι η πρώτη προσπάθεια της Epic να προσελκύσει νεαρούς παίκτες, αφού το κανονικό Fortnite είναι σχεδιασμένο με φιλικό προς τα παιδιά χαρακτήρα. Ωστόσο, η εταιρεία έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με ρυθμιστές λόγω του τρόπου που διαχειρίζεται τη νεαρή της παίκτικη βάση. Πέρυσι, η FTC επέβαλε πρόστιμο 520 εκατομμυρίων δολαρίων στην Epic για σχέδια που παρακίνησαν νεαρούς παίκτες να κάνουν αγορές στο εσωτερικό του παιχνιδιού. Επίσης, εξετάστηκε ο τρόπος που η Epic αντιμετωπίζει την online ασφάλεια των νεαρών παικτών, οδηγώντας το Fortnite να ενσωματώσει “περιορισμένους λογαριασμούς” με περιορισμούς για παίκτες υπό την ηλικία των 13 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε ακόμα: Baldur’s Gate 3: Επίλογος, Πανοπλία και Βελτιώσεις στο Patch 5!

Παρόλο που το Fortnite παραμένει δημοφιλές και παρά την δυσκολία στο να ποσοτικοποιηθεί η ακριβής δημοτικότητά του, αντιμετωπίζει αρκετούς ανταγωνιστές σήμερα. Στο νεαρό κοινό του, η Epic φαίνεται να θέλει να ανταγωνιστεί τα Roblox και Minecraft, δύο παιχνίδια που είναι δημοφιλή μεταξύ των παιδιών κάτω των 13 ετών. Αυτά προσφέρουν ανοιχτές online εμπειρίες, όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν και να δημιουργούν κόσμους μαζί.

Συνεργαζόμενη με τη Lego για ένα συνεργατικό παιχνίδι κατασκευής και παρουσιάζοντας άλλες δύο εναλλακτικές εμπειρίες παιχνιδιού, η Epic φαίνεται να δημιουργεί μια σταθερή βάση για το εκτεταμένο της όραμα στον κόσμο των online παιχνιδιών,είτε το αποκαλούμε Metaverse είτε όχι.
Lego and Epic Games build Metaverse

Συνεργαζόμενη με τη Lego για ένα συνεργατικό παιχνίδι κατασκευής και παρουσιάζοντας άλλες δύο εναλλακτικές εμπειρίες παιχνιδιού, η Epic φαίνεται να δημιουργεί μια σταθερή βάση για το εκτεταμένο της όραμα στον κόσμο των online παιχνιδιών,είτε το αποκαλούμε Metaverse είτε όχι.

Πηγή πληροφοριών: https://techcrunch.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS