ΑρχικήinetGoogle και Meta τείνουν να πληρώνουν καλύτερα τους software μηχανικούς τους

Google και Meta τείνουν να πληρώνουν καλύτερα τους software μηχανικούς τους

Η Google και η Meta τείνουν να πληρώνουν τους software μηχανικούς τους περισσότερο από τους υπόλοιπους συναδέλφους τους στις Big Tech, σύμφωνα με νέα δεδομένα από το Blind, ένα ανώνυμο φόρουμ, το οποίο αφορά εργαζόμενους στον τομέα της τεχνολογίας.

Google Meta

Η Apple και η Microsoft, από την άλλη, πληρώνουν κατά μέσο όρο, λιγότερο τους entry-level engineers, αν και οι απολαβές των senior (έμπειρων) στελεχών είναι πιο συγκρίσιμες στις Big Tech.

Δείτε περισσότερα: Lazarus Group: Εκμεταλλεύεται κρίσιμο ελάττωμα του Zoho ManageEngine για να διασπείρει το QuiteRAT

Τα δεδομένα βασίζονται σε αναφορές από μέλη της Blind, σχετικά με τις αμοιβές τους από τον Ιανουάριο του προηγούμενου έτους έως τον τρέχοντα μήνα. Ενώ οι δημόσιες επιχειρήσεις πρέπει να αναφέρουν τον μέσο ετήσιο μισθό όλων των υπαλλήλων τους σε σύγκριση με την αμοιβή των CEO τους, αυτού του είδους τα δεδομένα αμοιβών για συγκεκριμένο επίπεδο φυλάσσονται προσεκτικά, εκτός εάν κάνετε αίτηση για μια συγκεκριμένη θέση εργασίας. Το Blind είναι μια ανώνυμη πλατφόρμα, αλλά απαιτεί από τους ανθρώπους να αποδεικνύουν που εργάζονται χρησιμοποιώντας το email εργασίας τους.

«Οι μηχανικοί της Meta φαίνεται να ανεβαίνουν επίπεδο πιο γρήγορα και να έχουν μερικές από τις υψηλότερες αμοιβές».
«Η Microsoft παρέχει πολλές θέσεις εργασίας για μηχανικούς λογισμικού, γεγονός που μπορεί να της παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στις προαγωγές που δίνονται. Ωστόσο, ο συνολικός μισθός τους είναι χαμηλότερος από των ανταγωνιστών τους σε όλες τις θέσεις εργασίας, μέχρι αυτή του ανώτατου μηχανικού προσωπικού».

Google Meta


Σύμφωνα με το Levels.fyi, το ποσό που πληρώνουν οι ιδιωτικές τεχνολογικές εταιρείες τους εργαζομένους τους, εξαρτάται από την εμπειρία που έχει ο καθένας. Για παράδειγμα, ένας μηχανικός L5 στο OpenAI μπορεί να κερδίσει πάνω από 900.000$ (περίπου 833.000€) το χρόνο!

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS