ΑρχικήinetPixel: Θα μπορούν σύντομα να επισκευάζονται στο κατάστημα

Pixel: Θα μπορούν σύντομα να επισκευάζονται στο κατάστημα

Οι κάτοχοι των κινητών Pixel μπορεί σύντομα να έχουν μια νέα επιλογή για επισκευή των συσκευών τους στο κατάστημα. Προς το παρόν, οι χρήστες Pixel έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν ένα από τα δύο καταστήματα της Google που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη ή οποιαδήποτε τοποθεσία uBreakiFix. Ωστόσο, πολλές πηγές ανέφεραν ότι ο λιανοπωλητής τεχνολογίας Best Buy εκπαιδεύει το προσωπικό του Geek Squad για την επισκευή συσκευών Google Pixel.

Δείτε επίσης: Google Pixel Watch 2: Μόλις διέρρευσαν οι δύο πρώτες όψεις

Pixel

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Best Buy κάνει μία συμφωνία για επισκευή smartphone στο κατάστημα. Ο πωλητής λιανικής αναλαμβάνει την επισκευή των iPhone και συνεργάζεται με την Samsung για την επισκευή ορισμένων ακουστικών της σειράς Galaxy, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων που αναδιπλώνονται. Αρχικά, η Best Buy θα περιορίσει τις επισκευές των Pixel στα μεγαλύτερα καταστήματά της σε μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Αυτές οι επισκευές αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα. Ανάλογα με τη συσκευή, η τιμή για την αντικατάσταση οθόνης στο Best Buy είναι περίπου 230 $, ενώ για την αντικατάσταση μιας μπαταρίας σε ένα ακουστικό iPhone ή Samsung Galaxy είναι λιγότερο από 100 $.

Τo κατάστημα Best Buy αναφέρει ότι οι επισκευές οθόνης για τα iPhone 6s και νεότερα μοντέλα μπορούν να ολοκληρωθούν την ίδια ημέρα που παραδίδεται για επισκευή. Ορισμένα καταστήματα Best Buy προσφέρουν την ίδια δυνατότητα και για συσκευές Galaxy. Η Best Buy δηλώνει ότι χρησιμοποιεί γνήσια ανταλλακτικά της Apple για επισκευές σε iPhone και γνήσια ανταλλακτικά της Samsung για επισκευές σε Galaxy.

Δείτε ακόμα: Οι υποτιθέμενες προδιαγραφές του Google Pixel 8 Pro διέρρευσαν στο Twitter

επισκευάζονται

Στην ιστοσελίδα της η Best Buy προωθεί τις επισκευές για τα Galaxy στα καταστήματά της και αναφέρει ότι αναλαμβάνει την επισκευή και τη συντήρηση τους:

  • Ραγισμένες οθόνες
  • Πίσω γυαλί
  • Προβλήματα εμφάνισης
  • Προβλήματα ήχου
  • Ζητήματα ρεύματος/φόρτισης/μπαταρίας
  • Αντικατάσταση κουμπιού
  • Αντικατάσταση κάμερας
  • Αντιμετώπιση προβλημάτων Wi-Fi
  • Προβλήματα λογισμικού και αλλα

Δείτε επίσης: Αποκαλύφθηκαν εικόνες του Pixel 8 Pro της Google

Παρόλο που δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι μέχρι να δημοσιεύσει το Best Buy μια παρόμοια σελίδα για τις επισκευές Pixel στο κατάστημά του, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι θα υπάρχει μια αντίστοιχη λίστα επισκευών που θα πραγματοποιήσει η Best Buy για τα μοντέλα Pixel. Εάν γίνετε συνδρομητές στο My Best Buy Total (179,99 $ ανά έτος), θα απολαμβάνετε έκπτωση 20% σε όλες τις επισκευές. Οι κάτοχοι των κινητών Pixel θα πρέπει να περιμένουν την ανακοίνωση από την εταιρεία Best Buy, η οποία θα επιβεβαιώσει αυτήν τη φήμη, πριν μεταβούν στο πλησιέστερο κατάστημα Best Buy για να επισκευάσουν τα κατεστραμμένα ακουστικά τους Pixel.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnewsgr.kinsta.cloud
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS