ΑρχικήinetGoogle Pixel Watch 2: Μόλις διέρρευσαν οι δύο πρώτες όψεις

Google Pixel Watch 2: Μόλις διέρρευσαν οι δύο πρώτες όψεις

Διέρρευσαν οι πρώτες όψεις του Google Pixel Watch 2 τις οποίες δεν θα βρείτε στο αρχικό Pixel Watch.

Google Pixel Watch 2

Το Pixel Watch 2 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, με ταχύτερο τσιπ και βελτιωμένες λειτουργίες ευεξίας. Και σύμφωνα με την αξιόπιστη διαρροή της Kamila Wojciechowska στο Android Authority, η εταιρεία σχεδιάζει μια ολόκληρη σειρά αποκλειστικών ρολογιών για το νέο smartwatch.

Οι όψεις του ρολογιού, οι οποίες προέρχονται από μια «ανώνυμη πηγή εντός της Google», θα είναι διαθέσιμες σε τέσσερα στυλ: Accessible, Arc, Bold Digital και Analog Bold.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η χρήση του Accessible είναι μινιμαλιστική και ευανάγνωστη, χωρίς πολλά στοιχεία σχεδίασης που αποσπούν την προσοχή. Αναμένετε ένα απλό ψηφιακό ρολόι πάνω από μια ενιαία, κυκλική υποδοχή περίπλοκων, αν και η διάταξη των αριθμών μπορεί να ποικίλλει.

Στο άλλο άκρο του φάσματος είναι το Arc — μια «υψηλά προσαρμόσιμη όψη ρολογιού που προορίζεται για χρήστες που απαιτούν περισσότερες λειτουργίες από το ρολόι τους». Με αυτό, μπορείτε να προσθέσετε έως και τέσσερις λειτουργίες, καθώς και πρόσθετες πληροφορίες και την επιλογή εναλλαγής ενός δεύτερου χεριού. Ο σχεδιασμός θα είναι λίγο διαφορετικός για τα γούστα ορισμένων ανθρώπων, αλλά αποτελεί σίγουρα μία καλή επιλογή.

Pixel Watch

Το Bold Digital και το Analog Bold είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, προσφέροντας τους ίδιους καμπυλωτούς, επικαλυπτόμενους αριθμούς — μόνο σε ψηφιακή μορφή. Μπορεί να έχετε έως και τρεις επιπλοκές, εάν επιλέξετε το πρώτο, ενώ το δεύτερο σας δίνει χώρο για περισσότερα.

Σύμφωνα με τη Wojciechowska, κάθε όψη ρολογιού έρχεται με μια ποικιλία χρωμάτων και το Pixel Watch 2 θα συνοδεύεται από το δυναμικό θέμα του Wear OS 4, όπου τα χρώματα από το θέμα που επιλέξατε διαχέονται σε άλλα μέρη του UI, συμπεριλαμβανομένης της κινούμενης εικόνας εκκίνησης.

Άσχημα νέα για τους αρχικούς κατόχους Pixel Watch

Όλα αυτά φαίνονται πολύ ωραία, ειδικά όταν υπάρχουν πολλές επιλογές. Υπάρχει όμως ένα μειονέκτημα: «Αυτή τη στιγμή φαίνεται, ότι θα παραμείνουν αποκλειστικά στο ρολόι δεύτερης γενιάς», γράφει η Wojciechowska.

Υποθέτοντας, ότι έχει δίκιο και η Google δεν έχει αλλάξει γνώμη, μπορώ να σκεφτώ δύο πιθανούς λόγους για το προαναφερθέν συμβάν.

Δείτε επίσης: Οι υποτιθέμενες προδιαγραφές του Google Pixel 8 Pro διέρρευσαν στο Twitter

Το πρώτο είναι ότι αυτές οι νέες όψεις μπορεί να επιφέρουν μεγάλη εξάντληση της μπαταρίας του Pixel Watch πρώτης γενιάς. Δεδομένης της προσπάθειας του πρωτότυπου να περάσει μια ολόκληρη μέρα με μία μόνο φόρτιση, εάν αυτά τα νέα πρόσωπα έχουν περίπλοκα κινούμενα σχέδια ή πάρα πολλές επιπλοκές, η Google αποφάσισε, ότι είναι καλύτερο να μην δελεάσει τους υπάρχοντες χρήστες να μειώσουν ακόμη περισσότερο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το δεύτερο είναι απλά η έκκληση της αποκλειστικότητας. Εάν το νέο ρολόι έχει όψεις, που δεν μπορεί να βρει κανείς στο πρωτότυπο, τότε θα μπουν ίσως περισσότεροι άνθρωποι στον πειρασμό να το αναβαθμίσουν.

Google Pixel Watch

Το φθινόπωρο που θα κάνει την εμφάνισή του το Pixel Watch 2, αναμένεται να εμφανίζεται δίπλα στο Pixel 8. Στο παρελθόν, εκδηλώσεις Pixel που δεν ανήκουν στην κατηγορία Α έχουν πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο, οπότε απομένουν μόνο λίγοι μήνες.

Πηγή: www.tomsguide.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS