ΑρχικήinetGalaxy S24 Ultra: Το πλαίσιό του θα είναι από τιτάνιο, όπως το...

Galaxy S24 Ultra: Το πλαίσιό του θα είναι από τιτάνιο, όπως το iPhone 15 Pro

Το επερχόμενο Galaxy S24 Ultra, θα περιλαμβάνει πλαίσιο από τιτάνιο αντί για αλουμίνιο, όπως το iPhone 15 Pro.

Samsung Galaxy 24

Με το Galaxy Z Fold 5 και το Flip 5 να έχουν ήδη μείνει στο παρελθόν, οι φήμες για τη σειρά Samsung Galaxy S24 έχουν επιταχυνθεί. Χθες αναφέρθηκε ότι το Galaxy S24 Plus θα μπορούσε να διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη από το Galaxy S23 Plus και το Galaxy S24 Ultra μπορεί να προσφέρει πολλά νέα πράγματα. Σήμερα, η πηγή της χθεσινής διαρροής επέστρεψε με περισσότερες πληροφορίες.

Το Ice Universe δημοσίευσε μια εικόνα του περιοδικού πίνακα μαζί με μια λεζάντα που λέει “22”. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να μαντέψει σωστά ένας ακόλουθος, ότι ο leaker προσπαθούσε να πει ότι το Galaxy S24 Ultra θα έχει πλαίσιο τιτανίου.

Το Galaxy S23 Ultra έχει πλαίσιο αλουμινίου Armor και η αντοχή του είναι ένας από τους λόγους, για τους οποίους αποτελεί ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα του 2023.

Το τιτάνιο είναι ισχυρότερο και σκληρότερο από το αλουμίνιο, επομένως μπορεί να αντέξει μεγαλύτερη πίεση. Είναι επίσης ανθεκτικό στη διάβρωση.

Το τιτάνιο είναι πιο ακριβό από το αλουμίνιο και εάν η Samsung αποφασίσει πράγματι να το αλλάξει, θα καθιστά το Galaxy S24 Ultra πιο ακριβό από το Galaxy S23 Ultra, το οποίο είναι ήδη αρκετά ακριβό και ανέρχεται στα 1.200 $.

Η Apple αναμένεται επίσης να χρησιμοποιήσει τιτάνιο για τα επερχόμενα iPhone 15 Pro και Pro Max και πολλές αναφορές λένε, ότι θα μπορούσε να είναι ένας από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην φημολογούμενη αύξηση της τιμής τους κατά 200 δολάρια.

Δείτε επίσης: Το Galaxy S24 θα έχει καλύτερη τεχνολογία μπαταρίας;

Το iPhone 14 Pro Max διαθέτει πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα και με βάρος 240 γραμμάρια, είναι ένα από τα βαρύτερα τηλέφωνα που υπάρχουν. Από την άλλη το iPhone 15 Pro Max, λόγω του ότι είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, θα μπορούσε να το κάνει ελαφρύτερο, καθώς το τιτάνιο είναι ελαφρύτερο από τον ανοξείδωτο χάλυβα.

Δεν θα ισχύει όμως το ίδιο για το Galaxy S24 Ultra. Το τιτάνιο είναι πιο πυκνό από το αλουμίνιο και το Galaxy S23 Ultra ζυγίζει ήδη 234 γραμμάρια. Η χρήση τιτανίου θα μπορούσε να το κάνει βαρύτερο, επομένως δεν είναι σίγουρο, αν θα ήταν καλή ιδέα η Samsung να κάνει αυτή την αλλαγή.

Το Galaxy S24 Ultra φημολογείται ότι έχει ελαφρώς καλύτερο σύστημα πίσω κάμερας, ταχύτερη φόρτιση και αποτελείται από το Snapdragon 8 Gen 3 ή το νέο τσιπ Exynos, ανάλογα με την περιοχή. Η οθόνη του επίσης θα είναι 144 Hz.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Δεδομένου ότι το Galaxy Z Fold 5 ανακοινώθηκε νωρίτερα από το συνηθισμένο, η Samsung μπορεί να ανακοινώσει το Galaxy S24 τον Ιανουάριο αντί για τον Φεβρουάριο, αλλά κι αυτό είναι μόνο εικασίες.

Πηγή: www.phonearena.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS