ΑρχικήUpdatesApple: Τι νέο υπάρχει στα iOS 16.6 και macOS Ventura 13.5

Apple: Τι νέο υπάρχει στα iOS 16.6 και macOS Ventura 13.5

Η Apple κυκλοφορεί το νέο iOs 16.6 και το macOS Ventura 13.5. Δείτε τι καινούριο φαίρνουν οι νέες ενημερώσεις της Apple.

Apple: Τι νέο υπάρχει στα iOS 16.6 και macOS Ventura 13.5


Ενώ η Apple προωθεί τις εκδόσεις iOS 17, macOS Sonoma και watchOS 10 beta, η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται πάνω σε μικρά προβλήματα που είχαν εμφανιστεί στις ενημερώσεις του λογισμικού του περασμένου έτους. Τα λειτουργικά συστήματα του 2022 προσφέρουν περισσότερα από τα υποσχόμενα χαρακτηριστικά και αλλαγές, οπότε εκκρεμούν μικρές διορθώσεις. Καθώς οι φετινές εκδόσεις λειτουργικού συστήματος απέχουν μερικούς μήνες, δεν απομένουν πολλά να παρουσιάσουμε. Ως αποτέλεσμα, η Apple χρησιμοποίησε τα iOS 16.6, iPadOS 16.6, macOS Ventura 13.5 και watchOS 9.6 για να διορθώσει κάποια σφάλματα και ευπάθειες.


Σύμφωνα με τις επίσημες αναφορές, αυτά τα προβλήματα περιλαμβάνουν μόνο ορισμένες διορθώσεις σφαλμάτων και ενημερώσεις ασφαλείας. Παρόλο λοιπόν που δεν έχουν συναρπαστικές αλλαγές για τον χρήστη, συνιστάται σε όλους, να ενημερώσουν τις συμβατές συσκευές τους το συντομότερο δυνατό. Εξάλλου, αυτές οι μικρές ενημερώσεις συχνά επιδιορθώνουν ευπάθειες ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος. Δείτε ακόμα: Apple: Σκέφτεται να κάνει πιο ακριβό το iPhone 15 Pro


Σε μια πρώιμη έκδοση beta του iOS 16.6 βρήκαμε ορισμένες “Contact Key Verification” αναφορές, αλλά αυτές φαινομενικά δεν έχουν ακόμα φτάσει σε σημείο κυκλοφορίας. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, αυτή η επερχόμενη λειτουργία θα μπορούσε να ειδοποιεί τους χρήστες, όταν κάποιος τρίτος παρακολουθεί ή κρυφακούει τα iMessage τους. Το πότε θα οριστικοποιηθεί και θα ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία, δεν γνωρίζουμε ακόμη.

Για να ενημερώσετε τη συμβατή συσκευή Apple:

  1. Μπείτε στις Ρυθμίσεις.
  2. Μεταβείτε στην ενότητα Γενικά.
  3. Μεταβείτε στις Ενημερώσεις λογισμικού.
  4. Δώστε στη σελίδα μερικά δευτερόλεπτα για ανανέωση.
  5. Εάν δεν εντοπίσετε την ενημέρωση, μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε το iDevice σας.
  6. Μόλις εμφανιστεί η ενημέρωση, πατήστε Λήψη και εγκατάσταση.
  7. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η λήψη της ενημέρωσης.
  8. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης, θα προετοιμάσει την ενημέρωση στο παρασκήνιο.
  9. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης.
  10. Βεβαιωθείτε ότι το iDevice σας, παραμένει συνδεδεμένο σε μια πηγή τροφοδοσίας και μην το αποσυνδέσετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
  11. Τώρα χρησιμοποιείτε iOS 16.6, iPadOS 16.6, macOS Ventura 13.5 ή watchOS 9.6.

Πηγή: www.xda-developers.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS