Αρχικήinet2024 Ford Mustang GT: Το American Dream αυτοκίνητο

2024 Ford Mustang GT: Το American Dream αυτοκίνητο

2024 Ford Mustang GT

Το 2024, το Λος Άντζελες θα δει μια νέα γενιά της Ford Mustang GT, ένα δίπορτο κουπέ με στάνταρ χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και κινητήρα V8 πέντε λίτρων. Περιγράφεται ως ένα εφικτό όνειρο για τη μεσαία τάξη, με δύναμη και προσωπικότητα. Η GT είναι ένα βήμα πάνω από την EcoBoost σε απόδοση και τιμή, επιτυγχάνοντας 486 ίππους και 415 lb-ft ροπής. Ο ήχος που παράγει χαρακτηρίζεται ως πραγματικά ιδιαίτερος. Η MSRP για ένα πλήρως εξοπλισμένο GT Cabrio ξεκινά από 52.515 δολάρια.

Δείτε επίσης: Η νέα Mercedes-Benz E-Class 2024 έρχεται με TikTok

Η Ford Mustang GT διαθέτει μια πιο επιθετική, ανοιχτή μάσκα από την EcoBoost για αυξημένη ροή αέρα, νέους αεραγωγούς στο καπό και ένα επανασχεδιασμένο εμπρός splitter. Το πακέτο Performance Pack περιλαμβάνει χαρακτηριστικά για πίστα, όπως διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Torsen, φαρδύτερους πίσω τροχούς και ελαστικά και φρένα Brembro. Το GT διαθέτει ειδικές επιλογές όπως αεραγωγούς φρένων, προαιρετικά καθίσματα RECARO και active εξάτμιση. Διαθέτει στάνταρ ζάντες 19 ιντσών, καθίσματα από πραγματικό δέρμα και προαιρετικές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών. Το ψηφιακό κόκπιτ διαθέτει δύο κυρτές οθόνες που λειτουργούν με Unreal Engine. Το Ford 360 είναι ένα προαιρετικό προηγμένο σύστημα υποβοήθησης οδηγού. Το 27% των αγοραστών του GT επιλέγουν το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

2024 Ford Mustang GT

Πρόταση: Καλιφόρνια: Αποκτήστε ένα ολοκαίνουργιο Tesla Model 3 για λιγότερο από 14.000 $

Η Mustang GT διαθέτει συμπλέκτη που αποκρίνεται άμεσα, ακριβή αντιστοίχιση στροφών και αβίαστες αλλαγές ταχυτήτων. Τα προγράμματα οδήγησης μπορούν να επιλεχθούν μέσω κουμπιών στο τιμόνι, με αποτέλεσμα την ομαλή μετάβαση από το κανονικό στο σπορ. Το αυτοκίνητο είναι προσιτό και άνετο, λειτουργώντας όπως ένα κανονικό αυτοκίνητο, αλλά με πρόσθετη ισχύ και επιδόσεις. Οι λάτρεις της Mustang εκτιμούν την παράδοση και την προσιτή τιμή της μάρκας ενώ είναι μια οικονομική συγκίνηση, και με λίγα περισσότερα χρήματα, μπορείτε να έχετε ακόμα περισσότερες συγκινήσεις.

2024 Ford Mustang GT Premium Fastback Προδιαγραφές

Τιμή από$43,714
Ιπποδύναμη480 @ 7150
Ροπή415 @ 4900
Μετατόπιση5.0 L/302
Τύπος κινητήραPremium αμόλυβδη V-8
Μετάδοση/ΚίνησηΧειροκίνητο w/OD
Μικτό Βάρος3741 lbs

Διαβάστε επίσης: Tesla Cybertruck με νέο πιο σκούρο περίβλημα παραλλαγής

πηγή πληροφοριών: jalopnik.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS