ΑρχικήinetXbox Series S: Νέα έκδοση 1 TB έρχεται το Σεπτέμβριο

Xbox Series S: Νέα έκδοση 1 TB έρχεται το Σεπτέμβριο

Ο Phil Spencer, Διευθύνων Σύμβουλος της Xbox Game Studios, ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του Xbοx Series S, κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest. Η νέα έκδοση της κονσόλας Xbox Series S θα προσφέρει 1 TB χώρου αποθήκευσης, δηλαδή ποσότητα που είναι διπλάσια από αυτή της προηγούμενης έκδοσης. Επιπλέον, θα έχει ένα κομψό μαύρο-ανθρακί χρώμα. Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα κονσόλα θα κυκλοφορήσει την 1 Σεπτεμβρίου 2023 και ουσιαστικά θα συμπέσει με την κυκλοφορία του Starfield, του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

μαύρο Xbox Series S 1 TB

Πέρα από την ανακοίνωση της νέας κονσόλας, ο Phil Spencer ανέφερε ότι η εταιρεία αύξησε επίσης τις αποστολές Xbox Series X για να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση.

Δείτε επίσης: The Valiant: Έρχεται στα Xbοx Series X/S τον Ιούλιο

Σχετικά με τη νέα κονσόλα μίλησε και η Bree Adams, Senior Marketing Manager στην Xbox: “Είτε θέλετε να κάνετε αναβάθμιση από την τρέχουσα κονσόλα σας είτε είστε νέοι στο Xbοx, το Xbox Series S — 1TB σάς προσφέρει μια άλλη επιλογή στην οικογένεια συσκευών Xbοx”. Επιπλέον, λέει ότι το μαύρο-ανθρακί χρώμα έχει “το ίδιο κομψό, μοντέρνο ματ φινίρισμα” με το Xbοx Series X και το Xbox Wireless Controller. “Αυτή η κονσόλα διαθέτει την ίδια ταχύτητα και απόδοση επόμενης γενιάς με αυτή του Series S 512 GB, αλλά με διπλό αποθηκευτικό χώρο, ώστε να μπορείτε να κατεβάζετε ακόμα περισσότερα από τα αγαπημένα σας παιχνίδια στην κονσόλα σας“.

Δείτε επίσης: Xbοx: Yπόσχεται να φτιάξει παιχνίδια για την απαραίτητη ορατότητα των queer

Το αρχικό Xbox Series S είχε μόλις 512 GB αποθηκευτικού χώρου, επομένως αυτή η αύξηση στο 1 TB είναι πολύ ευπρόσδεκτη. Το αρχικό Xbox Series S είναι μια από τις πιο καινοτόμες και προσιτές κονσόλες παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια. Ο συμπαγής σχεδιασμός, το προηγμένο hardware και οι τεχνολογίες του, το κάνουν να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Η νέα κονσόλα είναι πολύ παρόμοια αλλά με περισσότερο χώρο κάτι που την κάνει ακόμα καλύτερη.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε τη νέα κονσόλα Xbox Series S – 1 TB από το Xbox και το Microsoft Store.

Δείτε επίσης: Microsoft Xbοx: Η εξέλιξη της δημοφιλούς κονσόλας video game

Όπως είπαμε παραπάνω, η Microsoft λανσάρει το νέο μαύρο Xbox Series S χωρητικότητας 1 TB την 1η Σεπτεμβρίου με τιμή 349 $.

Πηγή: www.engadget.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS