ΑρχικήgamingThe Valiant: Έρχεται στα Xbox Series X/S τον Ιούλιο

The Valiant: Έρχεται στα Xbox Series X/S τον Ιούλιο

The Valiant

Η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι το The Valiant θα κυκλοφορήσει στο Xbox Series X|S τον επόμενο μήνα, προσφέροντάς μας παιχνίδι τακτικής RTS στη μεσαιωνική Ευρώπη και τους Αγίους Τόπους.

Δείτε επίσης: Nintendo: Ανακοινώνει το Everybody 1-2 Switch

Στο Valiant θα μπούμε στη θέση ενός πρώην σταυροφόρου, καθώς αυτός και μια ομάδα πιστών πολεμιστών προσπαθούν να σταματήσουν μια απειλή κατά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι τακτικής RTS, το οποίο θα προσφέρει μια καμπάνια single-player 15 αποστολών, ειδική λειτουργία co-op και PvP όταν κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου για Xbox Series X|S.

Κατά τη διάρκεια της καμπάνιας single-player του The Valiant, θα βοηθήσουμε τον Theoderich και την ομάδα των πολεμιστών του να σταματήσουν τον κακό Ulrich von Grevel από το να καταστρέψει τη μεσαιωνική Ευρώπη και τους Αγίους Τόπους με τη Ράβδο του Ααρών, ένα πανίσχυρο αντικείμενο που περιέχει “αφάνταστη ανίερη δύναμη”. Καθώς οι πολεμιστές μας ξεπερνούν κάθε απειλή, η εμπειρία και η δύναμή τους θα αυξάνονται, προσφέροντάς μας μοναδικές δεξιότητες καθώς τους αναπτύσσουμε στρατηγικά στο πεδίο της μάχης μέσω του τακτικού RTS gameplay.Εκτός από την καμπάνια single-player, το The Valiant διαθέτει μάχες PvP για να αποδείξετε την αξία σας ως ιππότης, καθώς και τη λειτουργία Last Man Standing co-op, στην οποία εσείς και δύο άλλοι παίκτες ενώνετε τις δυνάμεις σας για να αποκρούσετε στρατιές εχθρών.

Πρόταση: Stray: Θα κυκλοφορήσει σε Mac

Παρακάτω θα βρείτε μια σύνοψη του παιχνιδιού που είχε ήδη ανακοινωθεί, καθώς και ένα νέο τρέιλερ:

«Είμαστε οι γενναίοι, οι Valiant, και η δύναμη της αδελφότητάς μας θα μας οδηγήσει στη νίκη στην αποστολή μας.

Ακολουθήστε την ιστορία του Theoderich von Akenburg, ενός πρώην ιππότη των σταυροφόρων, ο οποίος, αφού απογοητεύτηκε από τη σκληρότητα του πολέμου, καλείται να επιστρέψει στη δράση από γεγονότα που ξεκίνησαν πριν από 15 χρόνια, όταν αυτός και ο πρώην συμπολεμιστής του, Ulrich von Grevel, σκοντάφτουν πάνω σε ένα σπασμένο κομμάτι ενός αρχαίου αντικειμένου – τη Ράβδο του Ααρών. Ένας νεαρός μοναχός ονόματι Malcom εμφανίζεται στο κατώφλι του Theoderich, φέρνοντάς του τα νέα ότι η Ράβδος περιέχει δύναμη που δεν προοριζόταν ποτέ για θνητούς και ο Ulrich έχει αποκτήσει εμμονή με την εύρεση των υπόλοιπων κομματιών και την ενοποίηση της ράβδου, ένα γεγονός που θα μπορούσε να φέρει ανείπωτο κακό και πόνο στον κόσμο.

Ο Theoderich αναλαμβάνει την αποστολή να εντοπίσει τα εναπομείναντα κειμήλια για να τα κρατήσει μακριά από τον Ulrich και ξεκινά ένα ταξίδι που θα τον οδηγήσει σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, θα συναντήσει πολλούς άλλους πολεμιστές που θα αποφασίσουν να συστρατευτούν με τον σκοπό του, από τον ηλικιωμένο και έμπειρο Reinhard von Kempten του Τευτονικού Τάγματος μέχρι τη φιλόδοξη νεαρή μισθοφόρο Grimhild Eidottr και τον Λόχο των Κορακιών της, που ο καθένας τους συμμετέχει για διαφορετικούς λόγους, αλλά σιγά σιγά δημιουργούν δεσμούς που θα κρατήσουν μέσα από τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες που θα έρθουν.»

Το The Valiant κυκλοφορεί στο Xbox Series X|S τον Ιούλιο για $24,99 / £19,99 / €24,99.

Διαβάστε επίσης:Street Fighter 6: Προσθέτει υποστήριξη για το Denuvo

πηγή πληροφοριών: trueachievements.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS