ΑρχικήgamingOverwatch 2: Η αγελάδα που χορευέι είναι πάλι κοντά μας;

Overwatch 2: Η αγελάδα που χορευέι είναι πάλι κοντά μας;

overwatch 2 cow

Μαζί με το Overwatch 2, ήρθαν διάφορες σημαντικές αλλαγές στον κόσμο των shooters. Με παραλλαγές στους χαρακτήρες, μια νέα 5v5 δομή και μια πολύ αμφιλεγόμενη βιτρίνα, το sequel ήταν μια αναζωογόνηση από όποια μεριά και να το δεις. Αν και πολλά από αυτά είναι ακόμα σε debate μεταξύ των παικτών για το αν είναι καλύτερα, ένα από αυτά που συμφωνούσαν όλοι ήταν η μεγάλη φουσκωτή αγελάδα στο map του Busan που κάποτε μπορούσε να κάνει ένα μικρό χορευτικό όταν οι παίκτες αλληλοεπιδρούσαν με αυτήν. Πλέον με το τελευταίο update, η Blizzard έδωσε πίσω στην αγελάδα την χορευτική της ικανότητα.

Δείτε επίσης: Overwatch 2: Επιτέλους έφτασε το τρέιλερ για την Season 2

Οι θαυμαστές του παιχνιδιού παρατήρησαν την αλλαγή αυτή από την αρχή κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Αρχικά, το μπαλόνι έμενε γενικά δεμένο στην οροφή, επιτρέποντας στους παίκτες να κάνουν την αγελάδα να χορεύει συγχρονισμένα με τις επιθέσεις τους. Είναι πολύ μικρό, αλλά μετά από 6 χρόνια οι fans του Overwatch έχουν συνηθίσει με αυτά τα μικρά διαμαντάκια που υπάρχουν σε κάποια maps. Από τον Οκτώβριο, το μπαλόνι φαινόταν να είναι σκασμένο και να κινείται εκτός οροφής κάνοντας το να μην φαίνεται φυσικό.

Πρόταση: Η Blizzard εργάζεται υπερωρίες για να κλείσει το πορνό «Overwatch»

Ευτυχώς, η Blizzard το είδε το πρόβλημα και το διόρθωσε άμεσα με το τελευταίο update, λέγοντας πως ήταν bug παρά αλλαγή στην φυσική της αγελάδας. Πλέον οι χρήστες μπορούν αν αλληλεπιδράσουν ξανά με την αγελάδα και να κάνουν ένα rave party μαζί με την αγελάδα πάνω στην οροφή του Busan.

Διαβάστε επίσης:Dating Simulator έφερε τον «Άγιο Βαλεντίνο» στο Overwatch 2

Παρόλο που ο τρόπος κίνησης της αγελάδας ήταν κάτι μικρό, φαίνεται πως η Blizzard προσπαθεί να ενημερώνει πιο συχνά το Overwatch 2 σε σχέση με τον προκάτοχο του. Η εταιρία δείχνει τη δουλειά της στο sequel από τη στιγμή που ο προκάτοχος έχει μείνει στάσιμος και ειλικρινά είναι ευχάριστο να βλέπεις μια ισορροπία μεταξύ των αλλαγών και των βελτιώσεων που έρχονται σχετικά συχνά. Ακόμα και αν αυτές οι αλλαγές είναι διαιρετικές.

πηγή πληροφοριών: kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS