ΑρχικήinetWhatsApp: Για ποιους λόγους μπορεί να αποκλειστείτε από το app;

WhatsApp: Για ποιους λόγους μπορεί να αποκλειστείτε από το app;

Οι χρήστες του WhatsApp θα πρέπει να είναι προσεκτικοί ώστε να μην παραβιάζουν τους κανόνες της εφαρμογής, διαφορετικά κινδυνεύουν να τους απαγορευτεί η χρήση της.

Η πλειονότητα των χρηστών μπορεί να μην γνωρίζει ότι η αγαπημένη τους εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων έχει κάποιες αυστηρές πολιτικές. Η παραβίαση των κανόνων του WhatsApp μπορεί να οδηγήσει στη μόνιμη αφαίρεση του λογαριασμού σας. Αλλά τι ακριβώς μπορεί να οδηγήσει σε ban;

Δείτε επίσης: WhatsΑpp: Πρόστιμο €5.5 εκατομμυρίων για παραβίαση του GDPR

Η χρήση μιας μη επίσημης εφαρμογής WhatsApp

Να είστε προσεκτικοί με τις εφαρμογές απομίμησης του WhatsApp που σας επιτρέπουν να επικοινωνήσετε με φίλους (ή έστω το υπόσχονται), αποφεύγοντας τη νόμιμη εφαρμογή.

Το GB WhatsApp και το WhatsΑpp Plus είναι οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές.

Προφανώς, το WhatsApp δεν θέλει να χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές, για να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία του. Εάν η εταιρεία αντιληφθεί ότι χρησιμοποιείτε μια μη επίσημη εφαρμογή WhatsApp, ο λογαριασμός σας κινδυνεύει να αποκλειστεί.

Δείτε επίσης: Μάθετε πώς να μεταφράζετε γρήγορα τα μηνύματα στο WhatsΑpp

Αποστολή spam στο WhatsApp

Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το spam δεν είναι ευπρόσδεκτο στο WhatsΑpp, όπως και σε οποιαδήποτε άλλη νόμιμη εφαρμογή.

Εάν συλληφθείτε να στέλνετε ανεπιθύμητα μηνύματα, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποκλεισμό σας στο WhatsApp.

Παριστάνετε κάποιον άλλον στο WhatsApp

Η πλαστοπροσωπία δεν είναι αποδεκτή ούτε στο WhatsApp ούτε σε άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο αριθμός σας θα μπορούσε να αποκλειστεί εάν συλληφθείτε να προσποιείστε ότι είστε κάποιος άλλος.

WhatsApp

Πολλαπλές αναφορές εις βάρος σας

Εάν ενοχλείτε άλλους χρήστες και σας “αναφέρουν” επανειλημμένα, ενδέχεται να αποκλειστείτε.

Επομένως, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην κάνετε πράγματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν κάποιον άλλον χρήστη WhatsApp στο να σας κάνει αναφορά. Οι πολλαπλές αναφορές εναντίον σας μπορεί να σας διώξουν από την εφαρμογή.

Δείτε επίσης: WhatsΑpp Message Yourself: Κάντε μια συνομιλία με τον εαυτό σας

Λίγα λόγια για το WhatsΑpp

Το WhatsApp είναι μια εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων που έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στον κόσμο. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2009 και έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο λήψεις. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία ήχου, έγγραφα και άλλα μέσα στις επαφές τους μέσω των τηλεφώνων ή του υπολογιστή τους. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν ομάδες για να επικοινωνούν με πολλά άτομα ταυτόχρονα, καθώς και να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις στους φίλους και την οικογένειά τους. 

Πηγή: www.thesun.co.uk

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS