ΑρχικήHow ToΜάθετε πώς να μεταφράζετε γρήγορα τα μηνύματα στο WhatsApp

Μάθετε πώς να μεταφράζετε γρήγορα τα μηνύματα στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι μια επαναστατική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να παραμένουν συνδεδεμένοι και να μοιράζονται συνομιλίες με τους αγαπημένους τους παγκοσμίως. Παρ’ όλα αυτά, η συνομιλία με κάποιον που μιλάει μια διαφορετική γλώσσα μπορεί να είναι δύσκολη.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp θα μας προσφέρει σύντομα νέα χαρακτηριστικά

WhatsApp

Ευτυχώς, το WhatsApp προσφέρει μια απίστευτη ενσωματωμένη λειτουργία μετάφρασης που βοηθά στην κατανόηση μηνυμάτων σε οποιαδήποτε γλώσσα. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε έναν βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία μετάφρασης στο WhatsApp! Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να επικοινωνείτε αβίαστα με άτομα που μιλούν διαφορετικές γλώσσες.

  • Ανοίξτε τη συνομιλία WhatsApp και γράψτε ένα μήνυμα.
  • Πατήστε και κρατήστε το δάχτυλό σας στο μήνυμα, ώσπου να εμφανιστεί ένα μενού.
  • Κάντε κλικ στο “Περισσότερα“.
  • Για να μεταφράσετε το κείμενό σας, απλά επιλέξτε την επιλογή “Μετάφραση“.
  • Όταν πατήσετε το κουμπί μετάφρασης, θα ανοίξει αυτόματα ένα παράθυρο με το μεταφρασμένο μήνυμα.

Εάν το μήνυμά σας δεν είναι ήδη στην επιθυμητή γλώσσα, μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα τη μετάφραση που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Δείτε ακόμα: Απαλλαγείτε από τις ειδοποιήσεις στο WhatsApp

μηνύματα

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη λειτουργία, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του WhatsApp στη συσκευή σας. Στο Android, αυτή είναι η έκδοση 2.20.206.24 και νεότερη- για τους χρήστες iPhone είναι η έκδοση 2.20.70 ή νεότερες εκδόσεις μόνο! Επιπλέον, το WhatsApp διαθέτει μια βολική λειτουργία που επιτρέπει τη μετάφραση μηνυμάτων μεταξύ γλωσσών χωρίς καμία προσπάθεια. Για να αξιοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, απλώς μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις” στο WhatsApp και βρείτε τις “Συνομιλίες“, στη συνέχεια επιλέξτε “Γλώσσα“.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Σε ποια τηλέφωνα θα σταματήσει να λειτουργεί το 2023;

Η λειτουργία μετάφρασης του WhatsApp καθιστά εύκολη την κατανόηση μηνυμάτων γραμμένων σε ξένες γλώσσες, επιτρέποντας την αβίαστη διαπολιτισμική επικοινωνία. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να μεταφράζετε οποιοδήποτε κείμενο στις συνομιλίες σας στο WhatsApp και να εγγυάστε ότι είστε πάντα στο ίδιο μήκος κύματος με τους φίλους και την οικογένειά σας. Να θυμάστε ότι παρόλο που η λειτουργία αυτόματης μετάφρασης είναι συχνά ακριβής, ενδέχεται να υπάρχουν λάθη στο μεταφρασμένο μήνυμά σας και συνιστάται να ελέγχετε την ορθότητά του πριν το στείλετε ή ενεργήσετε βάσει αυτού.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS