ΑρχικήsecurityRiot Games: Παραβίαση καθυστερεί τις διορθώσεις παιχνιδιών

Riot Games: Παραβίαση καθυστερεί τις διορθώσεις παιχνιδιών

Καθώς το περιβάλλον ανάπτυξης της Riot Games αντιμετώπισε παραβίαση την προηγούμενη εβδομάδα, η εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών ανακοίνωσε ότι θα αναβάλει τα επερχόμενα patches. Το βράδυ της Παρασκευής, ο εκδότης παιχνιδιών με έδρα το Λος Άντζελες έκανε μια ανακοίνωση στο Twitter, ενημερώνοντας τους πελάτες για ένα πρόσφατο περιστατικό και διαβεβαιώνοντας ότι θα τους ενημερώσει για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους.

Δείτε επίσης: MailChimp: Νέα παραβίαση ασφαλείας των υπαλλήλων της
Riot Games

Αυτή την εβδομάδα, τα συστήματα του περιβάλλοντος ανάπτυξης έγιναν ευάλωτα σε μια επίθεση social engineering” όπως ενημέρωσε ο οργανισμός.

Παρόλο που δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμη όλες τις απαντήσεις, θέλαμε να σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχουν παραβιαστεί δεδομένα παικτών ή προσωπικές πληροφορίες.

Λόγω της παραβίασης, η Riot Games δεν ήταν σε θέση να κυκλοφορήσει ενημερώσεις και επιδιορθώσεις για τα παιχνίδια της.

Την Παρασκευή, η ομάδα πίσω από τα League of Legends (LoL) και Teamfight Tactics (TFT), δύο εξαιρετικά δημοφιλή διαδικτυακά παιχνίδια, επιβεβαίωσε το περιστατικό. Τα tweets επιβεβαίωσαν επίσης ότι οι μελλοντικές αλλαγές που προτείνονται για τα παιχνίδια και το επερχόμενο μεγάλο patch θα καθυστερήσουν περαιτέρω.

Δείτε ακόμα: Nissan North America: Αποκάλυψε παραβίαση δεδομένων πελατών

Παραβίαση

Ο Andrei van Roon, ο επικεφαλής του League Studio, ξεκαθάρισε ότι κανένα μέρος του σχεδίου κυκλοφορίας του Patch 13.2 του LoL δεν θα καταργηθεί.

Σύμφωνα με τον van Roon, το περιεχόμενο της 13.2 δεν θα ακυρωθεί, αλλά θα μεταφερθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, εάν ορισμένες αλλαγές δεν μπορούν να διορθωθούν άμεσα (για παράδειγμα, τροποποιήσεις στην τέχνη).

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η 2K Games υπέστη μια σημαντική παραβίαση, αφού το γραφείο βοήθειας διείσδυσαν χάκερ και ορισμένοι από τους πελάτες της μολύνθηκαν με κακόβουλο λογισμικό. Μετά την παραβίαση της ασφάλειας τον Σεπτέμβριο, η 2K έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους χρήστες της ένα μήνα αργότερα για να τους ενημερώσει ότι ορισμένα από τα δεδομένα τους είχαν δυστυχώς κλαπεί και διατεθεί προς πώληση στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης: Norton LifeLock: Παραβίαση λογαριασμών χιλιάδων πελατών

Η Riot Games είναι ένας προγραμματιστής και εκδότης βιντεοπαιχνιδιών που είναι περισσότερο γνωστός για τη δημιουργία του δημοφιλούς free-to-play online battle arena παιχνιδιού, League of Legends. Από την κυκλοφορία του το 2009, το παιχνίδι έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο, συγκεντρώνοντας καθημερινά εκατομμύρια παίκτες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS