ΑρχικήinetΑνακαλύψτε κρυμμένα παιχνίδια του Google για ατελείωτη διασκέδαση

Ανακαλύψτε κρυμμένα παιχνίδια του Google για ατελείωτη διασκέδαση

Αν ψάχνετε για διασκεδαστικά παιχνίδια στον υπολογιστή σας, η Google έχει μερικούς τέλειους κρυμμένους θησαυρούς που περιμένουν να τους ανακαλύψετε! Όταν χρειάζεστε μια απόδραση από τη δουλειά ή το σχολείο και θέλετε να διασκεδάσετε, είναι οι τέλειες δραστηριότητες για να σας φτιάξουν τη διάθεση.

Δείτε επίσης: Google Password Manager: Θα προσθέτετε σημειώσεις στα password

Google

Μπορείτε να τα εντοπίσετε μέσω της εφαρμογής Google, της μηχανής αναζήτησης ή οποιουδήποτε ιστότοπου τρίτου μέρους που τα φιλοξενεί. Μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε οποιοδήποτε από τα παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε ή να πληρώσετε κάποια συνδρομή.

1. Google Snake Game

Ξυπνήστε όμορφες αναμνήσεις με το διαχρονικό Google Snake Game, ένα από τα πιο αγαπημένα μυστικά παιχνίδια της Google. Αυτό το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, κυρίως σε τηλέφωνα Nokia και απλούστερες φορητές κονσόλες.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο παίκτης καλείται να κατευθύνει ένα φίδι μέσα από μια σειρά εμποδίων, ενώ παράλληλα συλλέγει τρόφιμα. Καθώς το φίδι καταναλώνει περισσότερη τροφή, αυξάνεται και το μέγεθός του. Ο παίκτης πρέπει να προσέχει ώστε να μη πέσει πάω σε εμπόδια ή στο σώμα του φιδιού, αλλιώς θα χάσει.

Για να βρείτε το παιχνίδι Snake Game, απλά πληκτρολογήστε το στην εφαρμογή Google, στη μηχανή αναζήτησης ή στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome και ξεκινήστε!

2. Τρίλιζα

Σίγουρα έχετε παίξει έστω και μία φορά τρίλιζα στο πίσω μέρος του τετραδίου σας ενώ βρισκόσασταν στη τάξη. Γνωρίζατε όμως ότι και η Google έχει το συναρπαστικό παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων κρυμμένο στα αποτελέσματα αναζήτησής της; Αναζητήστε το στη μηχανή αναζήτησης Google ή την εφαρμογή, πληκτρολογώντας “Tic Tac Toe” και να αρχίστε να παίζετε!

Επιλέξτε είτε το X είτε το O και στη συνέχεια, κάντε κλικ σε οποιοδήποτε μπλοκ για να ενεργοποιήσετε το παιχνίδι. Μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο δυσκολίας σε εύκολο, μέτριο ή δύσκολο. Οι νίκες σας καταγράφονται μέχρι να ανανεώσετε τη σελίδα. Αν θέλετε μπορείτε επίσης να προκαλέσετε έναν φίλο σας ρυθμίζοντας το επίπεδο δυσκολίας από το μενού.

3. Google Atari Breakout Game

Αναβιώστε την κλασική, νοσταλγική εμπειρία του Atari Breakout στον ιστότοπο που παρουσιάζει τα παλιότερα doodles της Google.

Το Atari Breakout είναι ένα κλασικό παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 1976 από την Atari Inc. Ζήστε την διασκέδαση του arcade gaming, καθώς χρησιμοποιείτε ένα κουπί για να κρατήσετε την μπάλα σε κίνηση και να σπάσετε έναν ολόκληρο τοίχο από τούβλα!

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να χρησιμοποιήσετε μια μπάλα για να εξαλείψετε κάθε τούβλο, αλλά να διασφαλίσετε ότι δεν θα πέσει στο έδαφος.

Δείτε ακόμα: Google: Θα λανσάρει τεχνολογία τύπου Apple AirTag;
Google παιχνίδια

4. T-Rex Dash

Αν το διαδίκτυο έχει πέσει, ήρθε η ώρα να παίξετε το αγαπημένο T-Rex Dash. Αυτό το διαχρονικό παιχνίδι δεινοσαύρων θα σας διασκεδάσει σίγουρα όσο περιμένετε να αποκατασταθεί η σύνδεσή σας.

Η ομάδα UX του Chrome έδωσε για πρώτη φορά ζωή σε αυτό το παιχνίδι το 2014. Για να βρείτε το παιχνίδι απενεργοποιείστε το WiFi ή μεταβείτε σε λειτουργία πτήσης. Όταν το μήνυμα “Αδυναμία σύνδεσης στο Internet” εμφανιστεί στην οθόνη σας, απλά πατήστε το πλήκτρο space στο πληκτρολόγιό σας.

Ένας μικροσκοπικός Τυραννόσαυρος Ρεξ πηδάει πάνω από εμπόδια και αποφεύγει ό,τι βρεθεί στο δρόμο του. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε μια πίστα που μοιάζει με έρημο, και σκοπός του είναι να πάτε όσο πιο μακριά μπορείτε χωρίς να χτυπήσετε σε κάποιο εμπόδιο.

5. Pac-Man Doodle

Πληκτρολογήστε “Pacman” στη γραμμή αναζήτησης του Google στον υπολογιστή σας ή στην εφαρμογή του κινητού σας και θα είστε σε θέση να παίξετε αυτό το κλασικό παιχνίδι σε χρόνο μηδέν! Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με ρετρό μουσική που παίζει, καθώς τα φαντάσματα σας κυνηγούν σε όλο το ταμπλό!

Τα πολύχρωμα φαντάσματα κόκκινου, ροζ, μπλε και πορτοκαλί χρώματος, περιφέρονται στον λαβύρινθο με μία και μόνη αποστολή: να πιάσουν τον Pac-Man! Αν ο Pac-Man έχει την ατυχία να έρθει σε επαφή με ένα φάντασμα, θα χάσει μία από τις πολύτιμες ζωές του.

6. Basketball Game

Αν είστε οπαδός της Google από τις πρώτες μέρες της, τότε πιθανότατα γνωρίζετε αυτό το εικονικό doodle από το 2012 ως μέρος του Doodle Run για τον εορτασμό των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Προκαλέστε τον εαυτό σας σε ένα παιχνίδι μπάσκετ και μαζέψτε πόντους στον πίνακα αποτελεσμάτων, πετυχαίνοντας τις βολές σας από διαφορετικές αποστάσεις. Κρατήστε πατημένο το αριστερό κλικ του ποντικιού σας για να αποκτήσετε πιο ισχυρές βολές. Εντοπίστε την ιδανική θέση μεταξύ δύναμης και εμβέλειας για να σκοράρετε τη μπάλα. Δείτε πόσες μπάλες μπορείτε να ρίξετε στο στεφάνι σε 24 δευτερόλεπτα!

7. Google Flight Simulator

Πετάξτε στους ουρανούς με τον προσομοιωτή πτήσης Earth, μια συναρπαστική λειτουργία στο Google Earth Pro desktop! Με αυτό το καταπληκτικό εργαλείο, μπορείτε να ζήσετε ένα ρεαλιστικό εικονικό ταξίδι γύρω από τον όμορφο πλανήτη μας.

Ξεκλειδώστε τον προσομοιωτή πτήσης και απογειωθείτε σε νέους συναρπαστικούς προορισμούς πατώντας Ctrl + Alt + A στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας ενώ χρησιμοποιείτε το Google Earth! Αυτό θα ξεκινήσει τον προσομοιωτή πτήσης, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ δύο αεροσκαφών: ενός μαχητικού αεροσκάφους F-16 και ενός ελικοφόρου αεροπλάνου SR22. Επιπλέον, μπορούν να επιλέξουν το σημείο εκκίνησης που προτιμούν.

Δείτε επίσης: Η Google ανησυχεί για την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft

παιχνίδια

8. Garden Gnome

Την Παγκόσμια Ημέρα Κήπων, η Google τίμησε τον γερμανικό πολιτισμό δημιουργώντας ένα διαδραστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι doodle που παρέμενε κρυμμένο μέχρι να βρείτε τα στοιχεία. Μπορείτε να κατασκευάσετε πήλινους καλικάντζαρους εκσφενδονίζοντας τις δημιουργίες σας και προσπαθώντας να φτάσετε στο πιο μακρινό σημείο του κήπου σας.

Με λίγες ρίψεις, θα μπορέσετε να τον μετατρέψετε σε έναν εκπληκτικό υπαίθριο παράδεισο! Καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, θα ανακαλύψετε μοναδικούς χαρακτήρες και ιστορίες.

Τα παραπάνω είναι μερικά από τα καλύτερα δωρεάν κρυμμένα παιχνίδια που της Google, έτοιμα για να παίξετε άμεσα.

Μερικά από αυτά έχουν καταργηθεί από την Google, αλλά μπορούν ακόμα να βρεθούν σε ιστότοπους τρίτων ή στα αρχεία των doodle. Βρείτε ακόμα περισσότερα ψάχνοντας στα doodles, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε πλήθος κρυμμένων διαμαντιών!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS