ΑρχικήinetGoogle Password Manager: Θα προσθέτετε σημειώσεις στα password

Google Password Manager: Θα προσθέτετε σημειώσεις στα password

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Google αποκάλυψε μερικές από τις επερχόμενες τροποποιήσεις στο σύστημα Play με την ενημέρωση Ιανουαρίου 2023. Η επιχείρηση ανέλυσε στη σελίδα βοήθειας διάφορα χαρακτηριστικά προγραμματιστών που σχετίζονται με τις υπηρεσίες Device Connectivity του Android και τις εξελίξεις για το προφίλ Play Games. Τώρα έχουν ενημερώσει την ίδια σελίδα για άλλη μια φορά προκειμένου να τονίσουν μερικές επιπλέον αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης μιας προηγμένης ιδιότητας για το Google Password Manager.

Δείτε επίσης: Google Chrome: Θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε/ενεργοποιήσετε τα extensions ανά site

Google Password Manager

Δείτε επίσης: Η Google ανησυχεί για την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft

Η ενημέρωση συστήματος Google Play Ιανουαρίου 2023 θα φέρει μαζί της μια πληθώρα νέων και βελτιωμένων λειτουργιών, όπως η δυνατότητα των χρηστών να προσθέτουν σημειώσεις στους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στον Google Password Manager. Επιπλέον, θα βελτιώσει τη λειτουργικότητα του εγγενούς σαρωτή κωδικών QR του Android για να βοηθήσει τους χρήστες να σαρώσουν υπάρχουσες φωτογραφίες από τη συλλογή τους και να χειριστούν κωδικούς Matter και UPI από εφαρμογές κάμερας OEM.

Δείτε επίσης: Google: Θα λανσάρει τεχνολογία τύπου Apple AirTag;

Επιπλέον, το changelog δηλώνει τώρα ότι εκτός από την παροχή δυνατοτήτων που σχετίζονται με τη συνδεσιμότητα συσκευών για προγραμματιστές, η ενημέρωση θα εισάγει και νέες δυνατότητες που θα επιτρέψουν στους προγραμματιστές να υποστηρίζουν το Machine Learning και τις υπηρεσίες προγραμματιστών που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη (AI) στις εφαρμογές τους.

Σύμφωνα με τον Mishaal Rahman της Esper, αυτές οι ενημερώσεις θα διανέμονται μέσω μεθόδων από την πλευρά του server. Ως αποτέλεσμα, ενδέχεται να μην παρατηρήσετε τα νέα χαρακτηριστικά ακόμη και αν το smartphone σας έχει εγκατεστημένες τις πιο πρόσφατες παραλλαγές του Google Play Store και των Google Play Services.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS