ΑρχικήsecurityiCloud για Windows: Εμφανίζει φωτογραφίες αγνώστων!

iCloud για Windows: Εμφανίζει φωτογραφίες αγνώστων!

Το iCloud της Apple για Windows αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα, με τους χρήστες να καταγγέλουν στο φόρουμ MacRumors ότι στο αλμπούμ των φωτογραφιών τους εμφανίζονται κατεστραμένα βίντεο και εικόνες αγνώστων.

Δείτε επίσης: Η Tesla προσθέτει το Apple Music στα οχήματά της

Windows icloud

Υπάρχουν πολλά παράπονα από πελάτες που αντιμετωπίζουν επιπλοκές με τα μοντέλα iPhone 13 Pro και iPhone 14 Pro. Όταν το iCloud για Windows συγχρονίζει βίντεο που έχουν εγγραφεί σε ένα iPhone, το βίντεο γίνεται μαύρο, καθιστώντας το υλικό μη παρακολουθήσιμο.

Ορισμένοι θεατές αντιμετωπίζουν προβλήματα με την παρακολούθηση παράξενων, κατεστραμμένων βίντεο που δεν τους ανήκουν και εμφανίζονται στις βιβλιοθήκες των εφαρμογών τους.

Δείτε επίσης: Apple Black Friday: Οι καλύτερες τιμές της χρονιάς είναι εδώ

Οι χρήστες αναφέρουν ότι το iCloud για Windows προκαλεί αλλοίωση των βίντεο που έχουν εγγραφεί σε ένα iPhone 14 pro max, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται “μαύρα βίντεο” με γραμμές σάρωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, εισάγει και εικόνες από άγνωστες πηγές σε αυτά τα βίντεο – πιθανώς από λογαριασμούς iCloud άλλων ατόμων. Προφανώς, αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό και δεν κάνει τους χρήστες να αισθάνονται ασφαλείς χρησιμοποιώντας το iCloud.

Δείτε επίσης: Ο Phil Shiller της Apple απενεργοποίησε το account του στο Twitter

Εάν διαγράψετε την εφαρμογή iCloud για Windows, ενδέχεται να μην επιδιορθωθεί το πρόβλημα, καθώς αυτό μπορεί να οφείλεται στην Apple. Φαίνεται ότι τόσο τα Windows 11 όσο και τα 10 έχουν αυτό το πρόβλημα και μόνο ορισμένες συσκευές με ενεργοποιημένες ρυθμίσεις όπως το HDR ή το HEVC φαίνεται να επηρεάζονται.

Τι είναι το iCloud

Σε γενικές γραμμές, το iCloud είναι ένα απίστευτα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες της Apple να διαχειριστούν την ψηφιακή τους ζωή με εύκολο τρόπο. Είτε πρόκειται για την ασφαλή αποθήκευση σημαντικών εγγράφων στο διαδίκτυο είτε για τη διατήρηση όλων των συσκευών σας σε συγχρονισμό μεταξύ τους, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το iCloud έχει γίνει ένα ανεκτίμητο κομμάτι του οικοσυστήματος της Apple.

Σε ότι αφορά όλα τα παραπάνω αναμένουμε τις δηλώσεις της Apple γιατί πρόκειται για ένα σοβαρό περιστατικό στο κομμάτι της ασφάλειας.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS