ΑρχικήinetApple: Τερματίζει την εφαρμογή καιρού Dark Sky

Apple: Τερματίζει την εφαρμογή καιρού Dark Sky

Με το που έφτασε ο νέος χρόνος η Apple έκλεισε τη δημοφιλή εφαρμογή καιρού Dark Sky. Η εφαρμογή είχε ήδη αφαιρεθεί από το App Store τον Σεπτέμβριο και σταμάτησε να λειτουργεί για τους υπάρχοντες χρήστες από την 1 Ιανουαρίου.

Η Apple απέκτησε το Dark Sky τον Μάρτιο του 2020 και έκτοτε έχει ενσωματώσει πολλές από τις δυνατότητες της εφαρμογής στην προεγκατεστημένη εφαρμογή Weather για iPhone, iPad και Mac από το iOS 14 και σε νεότερες εκδόσεις. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Apple μοιράστηκε ένα έγγραφο υποστήριξης με πληροφορίες σχετικά με το πώς οι χρήστες του Dark Sky μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Weather, η οποία προσφέρει πλέον «υπερτοπικές» προβλέψεις, συμπεριλαμβανομένων βροχοπτώσεων την επόμενη ώρα, ωριαίες προβλέψεις για τις επόμενες 10 ημέρες, χάρτες ραντάρ υψηλής ανάλυσης. και ειδοποιήσεις για έντονα καιρικά φαινόμενα.

Apple: Τερματίζει την εφαρμογή καιρού Dark Sky
Apple: Τερματίζει την εφαρμογή καιρού Dark Sky

Δείτε επίσης: Apple οθόνη 2023: Τα χαρακτηριστικά της νέας εξωτερικής οθόνης

Ωστόσο εάν θέλετε να δοκιμάσετε μια εναλλακτική λύση τρίτου μέρους, μερικές εφαρμογές που αξίζει να ελέγξετε περιλαμβάνουν το AccuWeather και το Carrot Weather.

Για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του Dark Sky στην εφαρμογή Weather, η συσκευή σας πρέπει να ενημερωθεί σε iOS 16, iPadOS 16 ή macOS Ventura. Ορισμένες από τις λειτουργίες είναι προς το παρόν διαθέσιμες μόνο σε επιλεγμένες χώρες, όπως περιγράφεται σε ξεχωριστό έγγραφο υποστήριξης της Apple.

Apple: Τερματίζει την εφαρμογή καιρού Dark Sky
Apple: Τερματίζει την εφαρμογή καιρού Dark Sky

Δείτε επίσης: Μήνυση στην Apple: Ο αισθητήρας του Apple Watch έχει φυλετικές προκαταλήψεις

Αν και η εφαρμογή Dark Sky «δεν θα παρέχει πλέον δεδομένα καιρού» σύμφωνα με μια ανάρτηση ιστολογίου από τον συνιδρυτή Adam Grossman, η υπηρεσία έχει ακόμα λίγο χρόνο. Οι προγραμματιστές θα εξακολουθούν να μπορούν να λαμβάνουν δεδομένα καιρού από το API του μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023, παρά την προηγούμενη ανακοίνωση της Apple ότι θα κλείσει παράλληλα με την εφαρμογή. (Η εκ των πραγμάτων αντικατάσταση της εταιρείας ονομάζεται WeatherKit και ακόμη και οι προγραμματιστές Android μπορούν να ενσωματώσουν δεδομένα από αυτό εάν θέλουν.) Ομοίως, ο ιστότοπος της εφαρμογής θα είναι επίσης διαθέσιμος για τρεις ακόμη μήνες.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS