ΑρχικήsecurityPiers Morgan: Χακαρίστηκε ο λογαριασμός του στο Twitter

Piers Morgan: Χακαρίστηκε ο λογαριασμός του στο Twitter

Ο λογαριασμός του Piers Morgan στο Twitter «χακαρίστηκε»: εμφανίστηκαν υβριστικά tweets για την αείμνηστη Queen Elizabeth II και τον Ed Sheeran!

Piers Morgan twitter

Οι followers του Piers Morgan έμειναν έκπληκτοι το πρωί της Τρίτης, όταν ξαφνικά άρχισε να δημοσιεύει υβριστικά tweets. Οι followers του 57χρονου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έμειναν έκπληκτοι όταν δημοσιεύσαν tweets με βρισιές κατά της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ II και του ποπ σταρ Ed Sheeran.

Δείτε επίσης: Twitter: Τεράστια παραβίαση δεδομένων εκατομμυρίων χρηστών

Παρ’ όλα αυτά, γρήγορα έγινε φανερό ότι το Twitter account του σταρ είχε παραβιαστεί.

Το όνομα του λογαριασμού του Piers άλλαξε πολλές φορές. Το πρώτο tweet που δημοσιεύσε το χακαρισμένο account είναι το εξής: “f*** the queen.” Κάποια άλλα tweets που δημοσιεύτηκαν για τον Ed Sheeran είναι τα εξής: “ginger p***k” και “ginger f***er”.

Piers Morgan twitter

Οι θαυμαστές και οι followers απάντησαν γρήγορα κκάτω από τα υβριστικά μηνύματα – με έναν τεράστιο αριθμό χρηστών να ζητά από το Twitter να επισημάνει ότι ο λογαριασμός του Piers είχε προφανώς παραβιαστεί.

Δείτε επίσης: eBay: Βιομετρικές συσκευές περιείχαν στρατιωτικά δεδομένα των ΗΠΑ

Ωστόσο, ορισμένοι παρακάλεσαν τους χάκερ να αποκτήσουν πρόσβαση στα άμεσα μηνύματα του Piers, προκειμένου να αποκαλύψουν παλαιότερες συνομιλίες που είχε με τη Meghan Markle, Δούκισσα του Σάσεξ. Ένας follower ρώτησε αν τα DM θα μπορούσαν τελικά να αποκαλύψουν γιατί ο Piers περιφρονεί τόσο την Αμερικανίδα ηθοποιό.

Καθώς το hack συνεχίστηκε, ορισμένοι followers ασχολήθηκαν με τον λογαριασμό και ζήτησαν ακόμη και να διαρρεύσουν όλα τα DMs του Piers. Σε απάντηση, οι χάκερ δήλωσαν ότι δεν υπήρχε “τίποτα αξιοσημείωτο” στα προσωπικά μηνύματα.

Μετά από μια οδυνηρή ώρα, οι διαχειριστές του Twitter βγήκαν νικητές και τα περισσότερα από τα κακόβουλα tweets διαγράφηκαν από τον λογαριασμό.

Piers Morgan

Ξαφνικά, όλα τα tweets του Piers αντικαταστάθηκαν με το μήνυμα “Αυτό το tweet δεν είναι διαθέσιμο”, ενώ το βιογραφικό του προφίλ, οι εικόνες και το banner του είχαν σβηστεί εντελώς.

Δείτε επίσης: Χάκερ λέει ότι πουλάει τα data 400 εκατ. χρηστών του Twitter

Η παραβίαση του λογαριασμού Twitter κάποιου μπορεί να αποτελέσει σοβαρό πρόβλημα τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις. Λαμβάνοντας μέτρα όπως η επιλογή ισχυρών κωδικών πρόσβασης, η ενεργοποίηση του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων και η αποφυγή άγνωστων συνδέσμων και συνημμένων, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τον κίνδυνο παραβίασης του λογαριασμού σας.

Πηγή πληροφοριών: mirror.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS