ΑρχικήgamingOverwatch 2: Επιτέλους έφτασε το τρέιλερ για την Season 2

Overwatch 2: Επιτέλους έφτασε το τρέιλερ για την Season 2

Το πολυαναμενόμενο trailer της Season 2 του Overwatch 2 είναι επιτέλους εδώ και δείχνει νέο περιεχόμενο και εξισορροπήσεις στους ήρωες. Οι νέοι χάρτες, ήρωες και τρόποι παιχνιδιού, θα κάνουν αυτήν την σεζόν πιο συναρπαστική από ποτέ. Είτε είστε έμπειρος βετεράνος είτε μόλις μπήκατε στον κόσμο του Overwatch, υπάρχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να επιστρέφετε για περισσότερα. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι επιφυλάσσει η Season 2:

Η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε ότι η Season 2 του Overwatch 2 θα περιλαμβάνει ενημερώσεις εξισορρόπησης, περιορισμένου χρόνου events, skins και πολλά άλλα. Η Season 2 θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου.

Η 2η σεζόν του Omnic Revolution δεν εισάγει μόνο τον Ramattra, τον νέο ήρωα τανκ, και τον χάρτη Shambali Monastery Escort, αλλά η Blizzard Entertainment εφαρμόζει επίσης μερικές κρίσιμες αλλαγές στην εξισορρόπηση.

Σύμφωνα με ένα blog post στην ιστοσελίδα της Blizzard, ο χαρακτήρας Sojourn θα λάβει εξισορρόπηση του damage. Αυτό είναι σημαντικό επειδή η Sojourn κυριαρχεί στην ανταγωνιστική σκηνή με υψηλές δεξιότητες, αλλά εξακολουθεί να καταφέρνει να παραμένει πρόκληση για παίκτες χωρίς εξαιρετικές δεξιότητες μηχανικής.

Overwatch 2: Επιτέλους έφτασε το τρέιλερ για την Season 2
Overwatch 2: Επιτέλους έφτασε το τρέιλερ για την Season 2

Δείτε επίσης: Nvidia AI: Παίζει Minecraft και κερδίζει βραβείο machine learning

Οι προγραμματιστές εξήγησαν ότι θα επικεντρωθούν στη θνησιμότητα του Rail Gun της Sojurn από απόσταση για τη Season 2, ώστε να ενθαρρύνουν τους παίκτες όλων των δεξιοτήτων να χρησιμοποιούν την κινητικότητα και τo power slide πιο αποτελεσματικά.

Στις 6 Δεκεμβρίου, όταν θα ξεκινήσει η νέα σεζόν, ο Doomfist θα υποστεί μερικές σημαντικές αλλαγές για να αναδείξει καλύτερα τον ρόλο του ως το τανκ της ομάδας. Ωστόσο, η Blizzard Entertainment δεν έχει αποκαλύψει ακόμα ποιες είναι αυτές οι αλλαγές. Μαζί με τους Ana, Bastion, Junker Queen, Kiriko, Mercy και Symmetra που θα προσαρμοστούν επίσης εκείνη την περίοδο.

Το Overwatch 2 θα αποκτήσει νέες επιλογές χαρτών τον επόμενο μήνα! Το Rialto, το Blizzard World και ο νέος χάρτης Shambali Monastery θα μπουν σε εναλλαγή. Το Oasis και το Nepal θα εμφανίζονται επίσης “σε διαφορετικές ώρες της ημέρας”, ενώ το Hollywood και το Watchpoint: Gibraltar θα αποσυρθούν.

Τρεις ειδικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη σεζόν 2. Το Winter Wonderland θα λάβει χώρα από τις 13 Δεκεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου και το Lunar New Year event θα λάβει χώρα από τις 17 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια κάθε συμβάντος στο παιχνίδι, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ειδικά skins, όπως το “Epic Ice Queen Brigitte”, το “Legendary Winged Victory Mercy” και το “Legendary Kkachi Echo”.

Το Battle for Olympus, το νέο περιορισμένης διάρκειας event για την Season 2 του Overwatch 2, θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 19 Ιανουαρίου 2023 στο χάρτη Ilios του παιχνιδιού. Το trailer δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες, αλλά δείχνει την Junker Queen να καλεί αστραπές που καταστρέφουν τους αντιπάλους. Το δεύτερο battle pass του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει νέα skins με θέμα τους Έλληνες θεούς, όπως Roadhog (Κύκλωπας), Ramattra (Ποσειδώνας), Lúcio (Ερμής), Widowmaker (Μέδουσα), Reinhardt (Μινώταυρος) και Pharah (Άδης). Το νέο μυθικό δέρμα της Junker Queen είναι πιθανότατα το έπαθλο στο τέλος του περάσματος μάχης, όπως ακριβώς ο Genji έλαβε το skin Cyber Demon στο τέλος της σεζόν 1.

Overwatch 2: Επιτέλους έφτασε το τρέιλερ για την Season 2
Overwatch 2: Επιτέλους έφτασε το τρέιλερ για την Season 2

Δείτε επίσης: Επίθεση DDoS στους servers του video game Overwatch 2

Ο Jared Neuss, εκτελεστικός παραγωγός του Overwatch, ανέφερε πριν από λίγες εβδομάδες ότι ως απάντηση στην 1η σεζόν του Overwatch 2, η Blizzard ελπίζει ότι οι παίκτες θα νιώσουν μεγαλύτερη ανταμοιβή για το παιχνίδι. Άφησε να εννοηθεί ότι περισσότερα δωρεάν skins θα είναι διαθέσιμα μέσω εκδηλώσεων όπως το Battle for Olympus και μέσω της παρακολούθησης των streamers στο Twitch.

Η 2η σεζόν θα έχει επίσης προκλήσεις για τους παίκτες που έχασαν την 1η σεζόν. Αυτές οι προκλήσεις θα σας επιτρέψουν να ξεκλειδώσετε ήρωες, όπως η Kiriko.

Πηγή: ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS