ΑρχικήinetΕίσαι υπέρ ή κατά του online shopping;

Είσαι υπέρ ή κατά του online shopping;

Το online shopping το αγαπούμε. Ζούμε με αυτό θέλοντας και μη. Αν ας πούμε είσαι σε περίοδο καραντίνας, δεν νομίζω να έχεις τη δυνατότητα να πας να ψωνίσεις. Τότε ναι. Το online shopping γίνεται μονόδρομος. Κι αν το μάθεις, το αγαπάς και το προτιμάς και μετά, αφού βγεις από την καραντίνα εξακολουθείς να το προτιμάς.

Δείτε Ακόμα: Σε ψάχνω σ’ όλο το internet με 50άρα VDSL

Δεν είναι η δική μας γνώμη που το λέει αυτό. Είναι οι αριθμοί. Αριθμοί που προκύπτουν από έρευνες.
Ας γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι. 7/10 παγκοσμίως προτιμούν το online shopping. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα που δημοσιοποιήθηκε φέτος και αφορά το περσινό έτος, δείχνει πως ακόμη και στη χώρα μας, για την οποία πολλοί λένε ότι βρίσκεται πίσω από τον ήλιο, περίπου το 59% έχει στραφεί στις ηλεκτρονικές αγορές. Για ποιους, όμως, λόγους μπορεί ο κόσμος να στρέφεται στο online shopping; Η αλήθεια είναι πως δεν είναι λίγοι. Σκέψου πως διαδικτυακά μπορείς να αγοράσεις το οτιδήποτε από όπου κι αν βρίσκεσαι. Δεν χρειάζεται το προϊόν που σε ενδιαφέρει να είναι κάπου κοντά σου. Θα έρθει στην πόρτα σου, όπου κι αν είναι, όπου κι αν είσαι. Σκέψου, επίσης, πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείς να κάνεις την έρευνα αγοράς σου. Θα έχεις πρόσβαση σε άπειρα προϊόντα και υπηρεσίες, από άπειρες περιοχές ανά τον κόσμο, σε άπειρες ποιότητες και τιμές. Είναι δυνατόν να μην βρεις αυτό που σου αρέσει; Μάλλον όχι!

Είσαι υπέρ ή κατά του online shopping;

Όμως, πρόσεχε! Οι πιθανότητες να εξαπατηθείς είναι και εδώ πολλές. Κανείς δεν σου εγγυάται ότι αυτό που βλέπεις είναι αυτό ακριβώς που θα παραλάβεις. Να είσαι προσεκτικός, όταν πρόκειται να δώσεις κάπου τα λεφτάκια σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις… Το online shopping, όπως και οι περισσότερες online δυνατότητες τα σπάει. Αλλά μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα ή να σε οδηγήσει να σπάσεις τον κουμπαράς σου, γιατί θα έχεις κάνει τόσες πολλές αγορές που δεν θα μπορείς να βγάλεις τον μήνα. Να είσαι συνετός, όχι πολύ παρορμητικός και να σκέφτεσαι διπλά πριν κάνεις οτιδήποτε… Στο ‘χω ξαναπεί άλλωστε: δεν είμαστε για μπλεξίματα!

Δες το βίντεο και περιμένω την δική σου γνώμη

  

 

Αχιλλέας Μαλακόζης: Μπήκα στη ζωή με το δεξί, αλλά ήμουν απρόσεκτος και το ‘σπασα. Έκτοτε ισορροπώ στο αριστερό. Πήγαινα για δημοσιογραφία, αλλά κάπου στο δρόμο χάθηκα και βρέθηκα στη φιλοσοφική. Καλά ήταν. Στην αρχή ξεκίνησα με φιλοσοφία της τέχνης, αργότερα μελέτησα το «κακό» (μην με ρωτήσετε γιατί υπάρχει, απάντηση δεν έχω), αλλά πλέον μελετώ φιλοσοφική συμβουλευτική και pop philosophy. Δεν έχω βρει ακόμη το νόημα της ζωής, αλλά το ψάχνω. Γενικά, προσπάθησα πολύ να μην μπλεχτώ στα γρανάζια του γραψίματος , αλλά μάλλον αυτή ήταν η μοίρα μου. Πλέον είμαι ένας writer με τα όλα του, αλλά μου είπαν να δοκιμαστώ και στη δημιουργία περιεχομένου. Οπότε είπα… «γιατί όχι;».  

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS