ΑρχικήTop PicksGodeal24 Halloween Sale: Microsoft Office με 13.32€ και Windows 10 Pro με...

Godeal24 Halloween Sale: Microsoft Office με 13.32€ και Windows 10 Pro με 7,59€

Godeal24 Halloween Sale: Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το Office 2013 ή ακόμη παλαιότερη έκδοση ή δεν θέλετε να πληρώσετε για μια συνδρομή στο Microsoft 365, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναβάθμισης στο Office 2019 ή στην πιο πρόσφατη έκδοση του Office 2021. Η επίσημη τιμή του Office 2021 Pro είναι 439,99 $, αλλά το Godeal24 σας προσφέρει τώρα την καλύτερη τιμή για γνήσια Microsoft Office 2021 και Windows. Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε το πιο πρόσφατο και καλύτερο επίσημο γνήσιο Office 2021 Pro μόνο με 25,61 €. Εάν έχετε πολλούς υπολογιστές για αναβάθμιση, μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο Office 2021 Pro-5PC. Η χαμηλότερη τιμή μονάδας είναι μέχρι 13,32€! Το Godeal24 αγοράζει κλειδιά από εταιρείες που δεν τα χρειάζονται πλέον και επαληθεύει ότι όλα τα αγορασμένα licenses είναι έγκυρα πριν από την πώληση. Ωστόσο, το Godeal24 δεν έχει φυσικά γραφεία ή αποθήκες. Έτσι, μπορείτε να αγοράσετε ένα license για Windows 10 ή Microsoft Office σε πολύ λογική τιμή. Και το πιο σημαντικό, υπάρχουν περισσότερες εκδόσεις του Office για να διαλέξετε, με έκπτωση έως και 62%. Μη χάνετε χρόνο! Είναι η καλύτερη στιγμή για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας!

Δείτε επίσης: Το Microsoft Word έχει τώρα σκοτεινή λειτουργία στο Web

Godeal24 Sale

ΕΚΠΤΩΣΗ 62%! Microsoft Office 2021 από 13,32 € (κωδικός κουπονιού “SGO62”)

Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε παλαιότερο λειτουργικό σύστημα, ο υπολογιστής σας γίνεται λιγότερο ασφαλής και συμβατός και η προστασία της συσκευής σας από απειλές στον κυβερνοχώρο γίνεται όλο και πιο σημαντική. Επομένως, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να κάνετε αναβάθμιση σε Windows 11 ή Windows 10. Με το Godeal24 Halloween Sale θα έχετε την ευκαιρία να εξοικονομήσετε έως και 90% σε αγορές λογισμικού υπολογιστών. Είτε επιλέξετε Windows 10 είτε Windows 11, μπορείτε να έχετε μια τεράστια έκπτωση. Τα Windows 10 Pro κοστίζουν μόνο 7,59€ με δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 11 Pro!

50% ΕΚΠΤΩΣΗ! Γνήσιο λειτουργικό σύστημα Windows (κωδικός κουπονιού “SGO50”)

Έκπτωση 62% σε πακέτα και άλλα MS Office (κωδικός κουπονιού “SGO62″)

Η Microsoft κυκλοφόρησε επίσης την έκδοση MAC του Office για χρήστες MAC και το Godeal24 προσφέρει κι εδώ μειωμένες τιμές για Office suites. Χρησιμοποιείστε τον εκπτωτικό κωδικό κατά την πληρωμή για να απολαύσετε την εκπτωτική τιμή!

Δείτε επίσης: Microsoft παραβίαση δεδομένων: Εκτέθηκαν πληροφορίες πελατών

Έκπτωση 62% σε MAC (κωδικός κουπονιού “SGO62″)

Για την κάλυψη των διαφορετικών αναγκών των χρηστών, παρέχονται διαφορετικές εκδόσεις των Windows 10 που ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους hardware, προσωπικού ή επαγγελματικού. Το ευρέως χρησιμοποιούμενο Windows 10 Pro, αλλά και η καλύτερη έκδοση Windows 10 Enterprise για επαγγελματική χρήση, Windows Server κ.λπ.

Έκπτωση έως και 50% σε Περισσότερα Windows! (κωδικός κουπονιού “SGO50”)

Εάν πρέπει να αγοράσετε χονδρικά Windows OS και MS Office, ρίξτε μια ματιά στην καμπάνια “Business Wholesale” για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση!

Business Wholesale: Windows OS και Microsoft Office

Το Godeal24 διαθέτει ένα πλήρες και επαγγελματικό κατάστημα με έναν εκτενή κατάλογο 100% εγγυημένων και νόμιμων ψηφιακών αδειών. Μπορείτε να αποκτήσετε το ίδιο λογισμικό με έκπτωση πάνω από 80% και είναι επίσημο. Εδώ δεν βρίσκετε μόνο τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα Windows και Office, αλλά και πιο πρακτικό tool software για υπολογιστές και φορητές συσκευές, όπως η σειρά IOBIT, το λογισμικό Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: Microsoft Outlook: Επιδιόρθωση για ζητήματα γραμματοκιβωτίου Exchange Online

Περισσότερα εργαλεία υπολογιστών: Καλύτερη τιμή, καλύτερα προϊόντα!

Εργαλεία για MAC

Το Godeal24 είναι μεταπωλητής licenses της Microsoft και σημαντικού IT security software, που σας επιτρέπει να αγοράζετε λειτουργικά συστήματα Windows και MS Office σε μειωμένες τιμές, καθώς και χρήσιμα εργαλεία υπολογιστή όπως η σειρά IOBIT, το λογισμικό Ashampoo, το Disk Drill και πολλά άλλα. Εξοικονομήστε έως και 90%! Οι άδειες είναι 100% original και αυθεντικές. Το Godeal24 γνωρίζει το “ιστορικό” κάθε άδειας που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, τα licenses που μπορούν να αγοραστούν στο Godeal24 είναι “lifetime“, δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς: το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft για όλη τη διάρκεια ζωής του.

Πώς να πληρώσω;

  • Μεταβείτε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό) και, στη συνέχεια, συμπληρώστε “Στοιχεία χρέωσης”.
Godeal24 Halloween Sale: Microsoft Office με 13.32€ και Windows 10 Pro με 7,59€
  • Επιλέξτε “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Συνέχεια”.
Godeal24 Halloween Sale: Microsoft Office με 13.32€ και Windows 10 Pro με 7,59€
  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο «Υποβολή παραγγελίας».
Godeal24 Windows
  • Στη συνέχεια, θα μεταβεί σε αυτή τη σελίδα, κάντε κλικ στο «Επιλογή τρόπων πληρωμής».
Godeal24 Microsoft Office
  • Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.
Godeal24 Halloween Sale: Microsoft Office με 13.32€ και Windows 10 Pro με 7,59€

Η αξιοπιστία του Godeal24 αντικατοπτρίζεται στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως «εξαιρετική» στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της εμπειρίας αγορών και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά πρωτότυπα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Είναι μια πολύ βολική μέθοδος παράδοσης για τον αγοραστή.

Το Godeal24 προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και υπόσχεται ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνήστε με το Godeal24: service@godeal24.com

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Godeal24, μέσω της ακόλουθης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: service@godeal24.com, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας.
Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS