ΑρχικήTop PicksGodeal24 Womens’s Day Offer: Αγοράστε Office 2021 Pro μόνο με 25,25 €

Godeal24 Womens’s Day Offer: Αγοράστε Office 2021 Pro μόνο με 25,25 €

Godeal24 Womens’s Day Offer: Εξοικονομήστε χρήματα λαμβάνοντας MS software keys από το godeal24 και αποκτήστε το Office 2021 Pro μόνο με 25,25 €!

Ως γυναίκες, είναι ακόμα πιο δύσκολο να σας αναγνωρίζουν στον εργασιακό χώρο. Εάν θέλετε εξαιρετικά αποτελέσματα, χρειάζεστε συχνά τέλειους βοηθούς! Βρείτε το τέλειο εργαλείο για τον υπολογιστή σας με ένα MS license, που θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο παραγωγικές! Το Microsoft Office παραμένει η προεπιλεγμένη σουίτα παραγωγικότητας για πολλούς, και το Word, το Excel, το PowerPoint και το Outlook είναι απαιτούμενα skills για επαγγελματίες και φοιτητές. Εάν, όμως, το κόστος είναι πρόβλημα για το Mac και το PC σας, μην ανησυχείτε! Με το Godeal24 Women’s Day Offer, μπορείτε να λάβετε lifetime license για ολόκληρο το Microsoft Office 2021 Pro με μόλις 25,25 € ή το MS Office 2021 Home and Business για Mac με 58,69 € — πάνω από 90% έκπτωση στην κανονική τιμή αυτών των εκδόσεων. Επιπλέον, για να γιορτάσουμε αυτή τη διεθνή γιορτή με όλους, το Office 2021 Pro 5 PC έρχεται με 15,05€/PC. Αυτή η συμφωνία θα μπορούσε να λήξει ανά πάσα στιγμή, επομένως αγοράστε το Microsoft Office license τώρα για να επωφεληθείτε από αυτήν τη χαμηλή τιμή.

Δείτε επίσης: Azure Operator Call Protection: Η Microsoft καταπολεμά τις spam κλήσεις

Εάν εξακολουθείτε να διστάζετε, η βαθμολογία 4,9 / 5 στο TP μπορεί να διαλύσει τις ανησυχίες σας. Αυτό που μπορεί να σας εγγυηθεί η Godeal24 είναι ότι δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις εκτός από το ίδιο το προϊόν. Επίσης, υπόσχεται έγκαιρη παράδοση, έναν επαγγελματικό οδηγό αγορών 7/24 και εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Godeal24 Womens’s Day Offer: Φοβερές προσφορές

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με χαμηλό κόστος! Προσφορά περιορισμένου χρόνου!

Ενστικτώδης πλοήγηση. Εύκολη οργάνωση. Ταχύτερη απόδοση. Νέα highlights για να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία σας! Εξερευνήστε τα highlights των Windows 11 και συνειδητοποιήστε τον λόγο. Τα Windows 11 είναι τα καλύτερα Windows.

Δείτε επίσης: Microsoft: Κρίσιμη ευπάθεια στον Exchange Server χρησιμοποιήθηκε ως zero-day

Αποκτήστε το οικονομικό πακέτο σας σήμερα! (κωδικός κουπονιού “SGO62”)

Έκπτωση έως και 50% σε Περισσότερα Windows και Office! (κωδικός κουπονιού “SGO50”)

Godeal24 Womens’s Day Offer

Ο πιο βολικός τρόπος για να αποκτήσετε εργαλεία είναι το Godeal24. Τα κλειδιά εργασίας και η επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών κάνουν την αγορά σας εύκολη και χωρίς προβλήματα!

>>>Get More Tools

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε το Clipboard history στα Windows 10;

Πώς γίνεται η πληρωμή?

  • Μεταβείτε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό) και, στη συνέχεια, συμπληρώστε “Billing Information“.
Godeal24 Womens’s Day Offer Office
  • Επιλέξτε “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και μετά κάντε κλικ στο “Continue“.
  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο “Place Order“.
Godeal24 Womens’s Day Offer Office
  • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σε αυτή τη σελίδα. Κάντε κλικ στο “Choose payment methods“.
  • Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.
Godeal24 Womens’s Day Offer Office

Godeal24

Η Godeal24 είναι παγκόσμιος διανομέας λογισμικού υπολογιστών με πολύ επιθετική τιμολογιακή πολιτική. Έτσι, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου είτε χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και επεξεργασίας εικόνας, είτε θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας με λογισμικό προστασίας από ιούς, σας προσκαλούμε να δείτε όλες τις προσφορές από το Godeal24: σίγουρα θα βρείτε αυτό που θέλετε!

Στο Godeal24, το λογισμικό είναι 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος είναι 100% ασφαλής και η παραλαβή του κλειδιού γίνεται αμέσως με email, μετά την πληρωμή. Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνήστε με το Godeal24: service@godeal24.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS