ΑρχικήUpdatesAlexa: Θα επιβάλλονται χρεώσεις για τις αναβαθμίσεις;

Alexa: Θα επιβάλλονται χρεώσεις για τις αναβαθμίσεις;

Η Amazon ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο συνδρομής για την υπηρεσία της, Alexa, σύμφωνα με αναφορές από το Business Insider.

amazon alexa συνδρομή

Η εταιρεία έχει ενσωματώσει γενετική τεχνητή νοημοσύνη στον βοηθό της Alexa, προσφέροντας συνομιλίες πιο φυσικές και εξατομικευμένες.

Δείτε επίσης: Η Amazon πρόκειται να υπερφορτώσει την Alexa με generative AI

Η εξέλιξη συνοδεύεται από τον σχεδιασμό ενός νέου γλωσσικού μοντέλου που προσδίδει ανθρώπινα χαρακτηριστικά στη φωνή της Alexa. Παρά την αύξηση του κόστους λειτουργίας, η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλλει χρέωση για τη χρήση της υπηρεσίας. Κατά την CES 2024, ανακοίνωσε επιπλέον δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης για την Alexa. Περίπου 15.000 χρήστες δοκιμάζουν τη νέα τεχνολογία φωνής, αλλά εξωτερικές δοκιμές αποκάλυψαν ανακρίβειες στις παρεχόμενες πληροφορίες από τον βοηθό. Παρά τα σχέδια, παραμένει αβέβαιο εάν αυτές οι αλλαγές θα υλοποιηθούν ποτέ.

Ό,τι γνωρίζουμε είναι ότι η Amazon έχει χρεώσει σε προηγούμενες περιπτώσεις για λειτουργίες που παλιότερα ήταν δωρεάν.

Πριν από λίγο καιρό, οι συνδρομητές του Prime Video έμειναν έκπληκτοι καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα εισάγονταν διαφημίσεις στην πλατφόρμα.

Αυτό σήμαινε ότι οι χρήστες θα έπρεπε να πληρώνουν συνδρομή για να απολαμβάνουν μια διαφήμιση-δωρεάν εμπειρία, κάτι που ήταν κοινό σε ιστότοπους ροής που προσπαθούσαν να προσελκύσουν τους θεατές μακριά από την κλασική τηλεόραση.

amazon alexa

Διαβάστε επίσης: Αποκτήστε το Surface Pro 9 με έκπτωση από την Amazon!

Οι διαφημίσεις στο Prime Video επίκεινται να ενεργοποιηθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο από την 5η Ιανουαρίου.

Πηγή: thesun.co.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS