ΑρχικήinetApple Silicon Mac Pro: Διαθέτει CPU 24 πυρήνων, GPU 76 πυρήνων και...

Apple Silicon Mac Pro: Διαθέτει CPU 24 πυρήνων, GPU 76 πυρήνων και μνήμη 192 ​​GB

Ενώ η Apple έχει ήδη ολοκληρώσει τη μετάβαση στο Apple Silicon για το μεγαλύτερο μέρος της σειράς Mac της, δεν γνωρίζουμε πολλά σχετικά με το Mac Pro. Μια νέα αναφορά από το Bloomberg ωστόσο, έδωσε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το τι να περιμένουμε από το Apple Silicon Mac Pro, το οποίο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στις αρχές του 2023.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Δοκιμάζει την εφαρμογή Mac με υποστήριξη Native Silicon της Apple
Apple Silicon

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του Power On, ο Mark Gurman του Bloomberg αναφέρει ότι η Apple ετοιμάζει ενημερωμένες εκδόσεις του MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών, του Mac mini και του ολοκαίνουργιου Mac Pro. Ο Gurman επαναλαμβάνει ότι τα νέα μοντέλα MacBook Pro θα τροφοδοτούνται από τσιπ M2 Pro και M2 Max.

«Είπαν ότι αυτοί οι φορητοί υπολογιστές θα διατίθενται σε διαμορφώσεις M2 Pro και M2 Max. Το M2 Max θα έχει 12 πυρήνες CPU —που αποτελούνται από 8 πυρήνες απόδοσης και 4 πυρήνες αποδοτικότητας— και 38 πυρήνες γραφικών. Θα συνεχίσει επίσης να έρχεται με έως και 64 gigabyte μνήμης. Αυτές οι επιλογές θα είναι διαθέσιμες και στα δύο μεγέθη οθόνης.»

Δείτε ακόμα: Το Dropbox φαίνεται πως τελικά θα υποστηρίξει εγγενώς τους Apple Silicon Mac

Σημειώνει επίσης ότι η Apple εργάζεται σε ένα νέο Mac mini, που επίσης τροφοδοτείται από το τσιπ M2 της Apple Silicon. Αυτή η έκδοση του τσιπ M2 θα είναι η ίδια με αυτή που έκανε το ντεμπούτο της στα MacBook Pro και MacBook Air 13 ιντσών τον Ιούνιο.

Mac Pro

Εν τω μεταξύ, το Mac Pro είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ο Gurman αναφέρει ότι ένα από τα μοντέλα δοκιμάζεται από την Apple.

«Πιστεύω ότι το Mac Pro θα προσφέρεται με επιλογές για 24 και 48 πυρήνες CPU και 76 και 152 πυρήνες γραφικών — μαζί με έως και 256 gigabyte μνήμης.»

Δείτε επίσης: Η Apple ενημερώνει τις Mac Pro GPUs με νέους AMD Radeon

«Στην πραγματικότητα, μπορώ να μοιραστώ μία διαμόρφωση του Mac Pro σε ενεργές δοκιμές εντός της Apple: 24 πυρήνες CPU (16 πυρήνες απόδοσης και 8 πυρήνες απόδοσης), 76 πυρήνες γραφικών και 192 gigabyte μνήμης. Το συγκεκριμένο μηχάνημα εκτελεί macOS Ventura 13.3. Το Ventura 13.0, η πρώτη έκδοση του νέου macOS, κυκλοφορεί τη Δευτέρα.»

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, το Bloomberg λέει ότι τα νέα MacBook Pro και Mac mini θα είναι διαθέσιμα «μέσα στους επόμενους μήνες». Το Mac Pro δεν αναμένεται μέχρι το 2023.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS