ΑρχικήinetΤο Apple Fitness+ θα έρθει στο iPhone στις 24 Οκτωβρίου

Το Apple Fitness+ θα έρθει στο iPhone στις 24 Οκτωβρίου


Εκτός από την κυκλοφορία νέων ενημερώσεων λογισμικού για το iPad και τον Mac την επόμενη εβδομάδα, η Apple ανακοίνωσε ότι και η υπηρεσία Fitness+ θα έρθει στο iPhone στις 24 Οκτωβρίου. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, θα χρειαστείτε ένα iPhone με iOS 16.1 ή νεότερη έκδοση, αλλά θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και από το iPad και το Apple TV. Αν θέλετε να βλέπετε τις μετρήσεις της φυσικής σας κατάστασης σε μεγαλύτερη οθόνη ενώ γυμνάζεστε, δεν θα χρειαστείτε Apple TV – οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής Roku με υποστήριξη AirPlay θα είναι αρκετή.

Δείτε επίσης: Η Apple το 2024 θα κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο iPad;

Apple Fitness+

Δείτε επίσης: H Apple μηνύει εταιρεία ιατρικών συσκευών για αντιγραφή του Apple Watch

Οι προπονήσεις και οι διαλογισμοί που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή Fitness βρίσκονται στην αντίστοιχη καρτέλα. Το κύριο μειονέκτημα, δυστυχώς, είναι ότι τα δεδομένα μπορεί να μην είναι πάντα ακριβή. Για παράδειγμα, οι χρήστες iPhone πρέπει να βασίζονται σε εκτιμήσεις για την καύση θερμίδων και όχι στη συνεχή παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, όπως μπορούν οι κάτοχοι του Apple Watch. Ακόμα κι έτσι, μπορεί να εξακολουθείτε να θέλετε το έξυπνο ρολόι της Apple αν τα εξατομικευμένα δεδομένα επιδόσεων είναι κάτι που αναζητάτε. Εναλλακτικά, το βραχιολάκι είναι χρήσιμο αν θέλετε να ακούτε τις προπονήσεις Time to Walk ή Time to Run χωρίς να παίρνετε μαζί σας το iPhone.

Δείτε επίσης: Η Apple ανακοινώνει τις δυνατότητες του μελλοντικού tvOS 16 update

Με την αγορά ενός iPhone, iPad ή Apple TV, θα λάβετε τρεις μήνες Fitness+ δωρεάν – μια φανταστική προσφορά σε σύγκριση με την αρχική που περιλάμβανε μόνο το Apple Watch.

Με το iOS 16.1, δεν θα έχετε μόνο υποστήριξη για το Fitness+. Μερικές από τις άλλες αλλαγές που θα συναντήσετε είναι ένα βελτιωμένο εικονίδιο διάρκειας ζωής της μπαταρίας, συμβατότητα με την κοινή βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud και φόρτιση με καθαρή ενέργεια. Εν ολίγοις, πολλά από τα πράγματα που υποσχέθηκε η Apple με την ενημέρωση του λειτουργικού της συστήματος θα γίνουν τελικά πραγματικότητα – ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS