ΑρχικήTop PicksΤοπ δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android

Τοπ δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android

Χρησιμοποιείτε Android συσκευή και θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών; Δείτε παρακάτω.

Εδώ και πολλά χρόνια, τα κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό και ως κάμερες. Οι κατασκευαστές smartphones βελτιώνουν συνεχώς τα συστήματα καμερών τους για να βγάζουν όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες. Ωστόσο, οι φωτογραφίες αποκτούν άλλο ενδιαφέρον όταν κάνουμε και κάποια επεξεργασία.

εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών Android

Υπάρχουν πιθανώς εκατοντάδες ή και χιλιάδες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android συσκευές. Αυτό είναι καλό, αλλά από την άλλη μεριά, κάνει την επιλογή μιας εφαρμογής πιο δύσκολη.

Σε αυτό το βίντεο, θα δούμε μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android, για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη.

Ας αρχίσουμε λοιπόν!

Canva

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Blog Graphics και διαφημίσεις. Τα social media έχουν γίνει σχεδόν απαραίτητα όχι μόνο για διασκέδαση αλλά και για τις επιχειρήσεις. Οι καμπάνιες στα social media χρειάζονται όμορφες, πολύχρωμες φωτογραφίες και αφίσες για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού. Η εφαρμογή Canva μπορεί να βοηθήσει πολύ στη δημιουργία όμορφων καμπανιών, με τα χιλιάδες graphic templates και τα image elements που προσφέρει. Τα templates στο Canva είναι διαθέσιμα και κατάλληλα για οποιαδήποτε πλατφόρμα στα social media όπως, YouTube, TikTok, Facebook, Snapchat, Twitter, LinkedIn, Reddit κ.λπ.

Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να έχετε ειδικές γνώσεις και δεξιότητες για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας και να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία του Canva για να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα ένα υπέροχο και μοναδικό σχέδιο.

Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους για την επεξεργασία projects σε ένα team setup σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα λογισμικά επεξεργασίας φωτογραφιών για Windows

Η εφαρμογή διαθέτει τη δωρεάν έκδοση που προσφέρει πολλές δυνατότητες, αλλά αν κάνετε αναβάθμιση, μπορείτε να αποκτήσετε ακόμη περισσότερα μοναδικά στοιχεία, templates και λειτουργίες. Χρειάζεται η δημιουργία ενός λογαριασμού Canva για πρόσβαση στα projects σας σε διαφορετικές συσκευές.

Το Canva δεν είναι διαθέσιμο μόνο στο Android, αλλά και στο iOS και στο web.

Λήψη: Canva (Δωρεάν, διαθέσιμη συνδρομή)

Adobe Express

εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών Android

Η Adobe διαθέτει διάφορες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών. Μια από αυτές είναι η Adobe Express. Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση με απλά εργαλεία επεξεργασίας, που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε ένα μικρό project μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Adobe Express είναι η δυνατότητα αφαίρεσης φόντου, που λειτουργεί καταπληκτικά και προσφέρεται δωρεάν. Σε άλλες εφαρμογές Android, αυτή η δυνατότητα παρέχεται επί πληρωμή.

Επιπλέον, το Adobe Express είναι εξαιρετικά καλό στην προσθήκη απλού αλλά πολύχρωμου κειμένου σε εικόνες σε μια ευρεία γκάμα γραμματοσειρών. Το Adobe Express προσφέρει πολλά όμορφα templates, αλλά όχι τόσα όσα προσφέρει το Canva στο δωρεάν πρόγραμμα. Μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα το μέγεθος των φωτογραφιών ανάλογα με την πλατφόρμα στην οποία θέλετε να τις δημοσιεύσετε ή να ορίσετε τις επιθυμητές διαστάσεις πριν ξεκινήσετε ένα project. Φυσικά, υπάρχουν διαθέσιμα πολλά φίλτρα, όπως και η δυνατότητα ρύθμισης της αντίθεσης, της φωτεινότητας και της ευκρίνειας της εικόνας.

Λήψη: Adobe Express (Δωρεάν, διαθέσιμη συνδρομή)

Snapseed

Το Snapseed είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών selfie. Είναι ένα απλό και εύκολο στη χρήση εργαλείο, που κάνει αποτελεσματικά αυτό που υπόσχεται. Είτε είστε επαγγελματίας είτε απλά θέλετε να φτιάξετε μια selfie, το Snapseed μπορεί να σας βοηθήσει.

Διαθέτει όλες τις βασικές δυνατότητες, όπως βελτίωση ευκρίνειας, περικοπή, blur, χρήση φίλτρων, αντίθεση, προσθήκη frames και προσαρμογή φωτεινότητας των εικόνων και όλα αυτά σε ένα μέρος.

Η εφαρμογή διαθέτει όμως και κάποιες προηγμένες λειτουργίες. Εάν σας ενδιαφέρει η λεπτομέρεια, το εργαλείο Selective μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της εικόνας για να το φτιάξετε όπως θέλετε.

Λήψη: Snapseed (Δωρεάν)

ScreenMaster

εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών Android

Ίσως η καλύτερη εφαρμογή επεξεργασίας screenshots. Όταν τραβάτε screenshots για να τα στείλετε σε κάποιον, μπορεί να φαίνονται στην εικόνα και ευαίσθητες πληροφορίες που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο το απόρρητό σας. Το ScreenMaster βοηθάει στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, επιτρέποντάς σας να αποκρύψετε γρήγορα τυχόν ιδιωτικές ή ευαίσθητες πληροφορίες, πριν στείλετε τα screenshots σε φίλους σας.

Δείτε επίσης: Πώς να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπες φωτογραφίες και βίντεο στο iPhone;

Αυτή η εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών διαθέτει τρεις βασικές λειτουργίες: Markup Photo, Stitch Photo και Web Capture. Αυτές οι λειτουργίες βοηθούν στη “λογοκρισία” ευαίσθητων πληροφοριών, στη συγχώνευση πολλών φωτογραφιών και στη λήψη πλήρων online pages αντίστοιχα.

Το μόνο μειονέκτημα του ScreenMaster είναι η συνεχής εμφάνιση διαφημίσεων, κάτι που μπορεί να είναι πραγματικά πολύ ενοχλητικό. Μπορείτε να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις, κάνοντας μια εφάπαξ αγορά ή κάνοντας εγγραφή για μια συνδρομή με μια μικρή μηνιαία ή ετήσια χρέωση.

Λήψη: ScreenMaster (Δωρεάν, διαθέσιμη συνδρομή)

PhotoDirector

Είναι ίσως ο καλύτερος επεξεργαστής φωτογραφιών Android για επαγγελματίες. Από αυτή τη λίστα που βλέπουμε εδώ, το PhotoDirector είναι ό,τι πιο κοντά θα συναντήσετε σε μια ολοκληρωμένη επαγγελματική εφαρμογή. Διαθέτει πολυάριθμα προηγμένα εργαλεία, όπως animating objects και ρετουσάρισμα συγκεκριμένων περιοχών.

Δεν είναι όμως μόνο για επαγγελματίες. Οι απλοί χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τα βασικά εργαλεία όπως η αντίθεση, η φωτεινότητα, η περικοπή και η αντικατάσταση φόντου καθώς και πολλά άλλα. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα πολλά templates για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το PhotoDirector είναι φιλικό προς το χρήστη και μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε επαγγελματίας στην επεξεργασία φωτογραφιών.

Η έκδοση επί πληρωμή προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες.

Λήψη: PhotoDirector (Δωρεάν, διαθέσιμη συνδρομή)

Samsung Photo Editor

εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών Android

Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή Samsung Galaxy, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών τρίτου κατασκευαστή. Υπάρχει ήδη ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών στο Samsung Gallery που επιτρέπει βασική επεξεργασία, όπως προσθήκη κειμένου, περικοπή, περιστροφή, προσαρμογή φωτεινότητας, αντίθεση, ενώ διαθέτει και πολλά φίλτρα.

Σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες και να τις επεξεργάζεστε αμέσως.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα emoji του εαυτού σας και να το χρησιμοποιήσετε σε φωτογραφίες που επεξεργάζεστε.

Δείτε επίσης: Πως είναι νέο πρόγραμμα προβολής βίντεο του Twitter;

Google Photos

Ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών για Android συσκευές. Όπως το Samsung Photo Editor, έτσι και το Google Photos μπορεί να είναι προεγκατεστημένο στη συσκευή Android. Είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών.

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την επεξεργασία των εικόνων. Αυτά περιλαμβάνουν περικοπή, σήμανση, φίλτρα και ρυθμίσεις για την προσαρμογή του χρώματος και του τόνου της συνολικής εικόνας. Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία μιας φωτογραφίας στο Google Photos, μπορείτε να την αποθηκεύσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν σε άλλη συσκευή με τον ίδιο λογαριασμό Google.

Λήψη: Google Photos (Δωρεάν)

Αυτές ήταν μερικές από τις καλύτερες και πιο απλές δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android συσκευές. Κατεβάζοντας την κατάλληλη εφαρμογή και με λίγη δημιουργικότητα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε υπέροχες εικόνες.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις εφαρμογές Android χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση στις επί πληρωμή εκδόσεις τους.

Πηγή: makeuseof

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS