ΑρχικήUpdatesTikTok update: Φέρνει νέα εργαλεία για επεξεργασία βίντεο

TikTok update: Φέρνει νέα εργαλεία για επεξεργασία βίντεο

Μια νέα ενημέρωση του TikTok, που ανακοινώθηκε χθες, προσθέτει στην εφαρμογή νέα εργαλεία για επεξεργασία και προσαρμογή βίντεο. Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να προσαρμόζουν κλιπ, ήχους, εικόνες, ακόμη και κείμενο απευθείας από το TikTok, χωρίς να χρειάζεται να καταφύγουν σε άλλες εφαρμογές επεξεργασίας για να πετύχουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

TikTok ενημέρωση

Η πλατφόρμα παρείχε ήδη μερικά βασικά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο, αλλά με τη νέα ενημέρωση τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα για τους φαν της δημοφιλούς εφαρμογής. Για παράδειγμα, είναι τώρα δυνατός ο συνδυασμός, η αποκοπή και ο διαχωρισμός βίντεο και ήχων. Η προσθήκη και η επεξεργασία κειμένου σε κλιπ έχει γίνει ευκολότερη και υπάρχει μια επιλογή για προσθήκη photo και video overlays για picture-in-picture.

Δείτε επίσης: Το TikTok θα λανσάρει λειτουργία live shopping στις ΗΠΑ

Άλλα νέα χρήσιμα εργαλεία περιλαμβάνουν επιλογές για προσαρμογή της ταχύτητας βίντεο, περιστροφή ή ζουμ μεμονωμένων κλιπ και προσθήκη ηχητικών εφέ.

Όλα αυτά δείχνουν ότι η νέα ενημέρωση του TikTok μετατρέπει την εφαρμογή σε ένα αρκετά καλό πρόγραμμα για επεξεργασία βίντεο. Φυσικά, υπάρχουν εφαρμογές τρίτων με περισσότερες δυνατότητες, αλλά με αυτά τα εργαλεία, δεν είναι απαραίτητο να εγκαταλείπει κάποιος το TikTok για να επεξεργαστεί αλλού τα βίντεό του. Μπορεί να κάνει την επεξεργασία απευθείας στην εφαρμογή. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι τα νέα εργαλεία “επιτρέπουν στους ανθρώπους να απολαμβάνουν περισσότερη δημιουργική ελευθερία“.

Δείτε επίσης: Ψυχική υγεία: Μπορώ να εμπιστευτώ τις συμβουλές σε TikTok και Instagram;

Για να επεκτείνουμε ό,τι είναι δυνατό με περιεχόμενο στο TikTok, έχουμε εισαγάγει μια σειρά από βελτιωμένα εργαλεία για δημιουργία και επεξεργασία βίντεο. Τώρα διαθέσιμα στις ΗΠΑ και στις περισσότερες περιοχές παγκοσμίως, τα νέα εργαλεία επεξεργασίας μας δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να απολαμβάνουν περισσότερη δημιουργική ελευθερία, να μοιράζονται πλουσιότερες ιστορίες και να ζωντανεύουν τις ιδέες τους για το περιεχόμενό τους σε διάφορες μορφές“, αναφέρει η εταιρεία.

TikTok εργαλεία επεξεργασία βίντεο
TikTok update: Φέρνει νέα εργαλεία για επεξεργασία βίντεο

Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πώς μια βελτιωμένη εμπειρία επεξεργασίας ενισχύει την αφήγηση και κάνει τη δημιουργία βίντεο διαισθητική και πιο προσιτή, καθιστώντας πιο εύκολη από ποτέ τη δημιουργία υπέροχου περιεχομένου“.

Η δημοφιλής εφαρμογή ανακοίνωσε, επίσης, το Photo Mode, ένα νέο carousel format που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται εικόνες υψηλής ποιότητας στο TikTok σε συνδυασμό με ένα soundtrack. Το TikTok θα αυξήσει, επίσης, το όριο χαρακτήρων στις περιγραφές αναρτήσεων.

Δείτε επίσης: Ο αντιπρόεδρος της Apple αποχωρεί μετά από χυδαίο σχόλιο σε βίντεο του TikTok

Πριν από λίγους μήνες, το TikTok άρχισε να πειραματίζεται και με ένα νέο “Nearby” feed που προωθεί τοπικό περιεχόμενο με βάση την τοποθεσία του χρήστη. Η πλατφόρμα έχει παρουσιάσει πρόσφατα και μια νέα λειτουργία “TikTok Now” που λειτουργεί σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως η δημοφιλής εφαρμογή BeReal.

Το TikTok είναι η εφαρμογή (που δεν σχετίζεται με το gaming) με τις μεγαλύτερες εισπράξεις τόσο στο App Store της Apple όσο και στο Google Play, με περίπου 914,4 εκατομμύρια δολάρια στα δύο καταστήματα μαζί μόνο αυτό το τρίμηνο.

Πηγή: 9to5mac.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS