ΑρχικήReviewsΗ Google κυκλοφορεί νέο Weather app για όλα τα Wear OS 3...

Η Google κυκλοφορεί νέο Weather app για όλα τα Wear OS 3 watches

Η κυκλοφορία του Pixel Watch θα πρέπει να λειτουργήσει ως καταλύτης για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος Wear OS. Ανεξάρτητα από το πόσο καλό ή κακό είναι το ρολόι, το πρώτο wearable της Google θα βοηθήσει στην προσέλκυση περισσότερων προγραμματιστών στην πλατφόρμα, με αποτέλεσμα να διατίθενται περισσότερες εφαρμογές για το Wear OS 3. Η εταιρεία έχει παίξει τον ρόλο της στο να κάνει το λειτουργικό σύστημα πιο ελκυστικό, επανασχεδιάζοντας το Wear OS Play Store, ανανεώνοντας την εφαρμογή Google Keep για έξυπνα ρολόγια, ακόμη και κυκλοφορώντας μια εφαρμογή Phone για την πλατφόρμα. Τώρα, ενόψει της κυκλοφορίας του Pixel Watch, η Google φαίνεται πως κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή Weather για όλα τα smartwatches που τρέχουν Wear OS 3.

Δείτε επίσης: Η Google ξεκίνησε να κυκλοφορεί το νέο Wear OS Play Store

Weather Wear OS

Όπως εντοπίστηκε από τον Mishaal Rahman, η εφαρμογή Weather κάνει τα εξής: δείχνει την πρόβλεψη καιρού, συμπεριλαμβανομένου του δείκτη UV. Η εφαρμογή είναι basic και δείχνει μόνο τον καιρό της τρέχουσας τοποθεσίας σας – δεν μπορείτε να δείτε την πρόβλεψη καιρού οποιασδήποτε άλλης πόλης. Κάντε scroll προς τα κάτω και θα δείτε την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες οκτώ ώρες. Ακολουθεί η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες πέντε ημέρες. Υπάρχει ένα κουμπί Settings στο κάτω μέρος από όπου μπορείτε να αλλάξετε τη μονάδα καιρού από Κελσίου σε Φαρενάιτ (ή αντίστροφα).

Δείτε επίσης: Το Snapdragon W5+ της Qualcomm θα βελτιώσει τα ρολόγια Wear OS

Δείτε επίσης: Qualcomm: Έρχεται το νέο chip για Wear OS smartwatches;

Η εφαρμογή Weather της Google για το Wear OS ωχριά σε σύγκριση με τις προσφορές τρίτων που είναι ήδη διαθέσιμες στο Play Store, συμπεριλαμβανομένου του AccuWeather. Το τελευταίο μπορεί να εμφανίζει πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τον καιρό, συμπεριλαμβανομένης της υγρασίας και της ταχύτητας του ανέμου. Ακόμη και η εφαρμογή Weather της Samsung για τις σειρές Galaxy Watch 4 και Watch 5 έχει πιο πολλές δυνατότητες. Ωστόσο, αυτή είναι μια καλή πρώτη αρχή από την Google και ελπίζουμε να συνεχίσει να ενημερώνει την εφαρμογή με περισσότερες δυνατότητες αντί να την εγκαταλείπει.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS