ΑρχικήsecurityHacker έκλεψε 566 εκατομμύρια σε crypto από το Binance Bridge

Hacker έκλεψε 566 εκατομμύρια σε crypto από το Binance Bridge

Crypto αξίας 566 εκατομμυρίων δολαρίων, φέρεται ότι κλάπηκαν από το Binance Bridge, σε Binance Coins (BNB).

Δείτε επίσης: Η ομάδα Water Labbu εισβάλλει σε crypto scam sites άλλων χάκερ και «κλέβει χρήματα»

crypto

Οι λεπτομέρειες είναι ελάχιστες αυτή τη στιγμή, αλλά η επίθεση φαίνεται να ξεκίνησε στις 2:30 μ.μ. EST σήμερα, με το πορτοφόλι του εισβολέα να λαμβάνει δύο συναλλαγές η καθεμία αποτελούμενη από 1.000.000 BNB.

Αμέσως μετά ο Hacker άρχισε να διαδίδει ορισμένα από τα crypto σε μια ποικιλία από ομάδες ρευστότητας, επιχειρώντας να μεταφέρει το BNB σε άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Η Binance αναγνώρισε το περιστατικό ασφαλείας στις 6:19 μ.μ. EST και διέκοψε το BNB Smart Chain ενώ διερεύνησε το συμβάν.

Στις 7:51 μ.μ. EST, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance έγραψε στο Twitter ότι χρησιμοποιήθηκε ένα exploit στο BSC Token Hub για τη μεταφορά του crypto στον εισβολέα και ότι είχαν ζητήσει από όλους τους επικυρωτές να αναστείλουν την έξυπνη αλυσίδα Binance.

Δείτε ακόμα: Τεράστιο πρόστιμο στην Kim Kardashian για backing cryptocurrency

Binance Bridge

«Μια εκμετάλλευση σε μια γέφυρα διασταυρούμενης αλυσίδας, το BSC Token Hub, οδήγησε σε επιπλέον BNB», έγραψε στο Twitter ο διευθύνων σύμβουλος της Binance, Changpeng Zhao.

Ζητήσαμε από όλους τους υπεύθυνους επικύρωσης να αναστείλουν προσωρινά το BSC. Το ζήτημα έχει περιοριστεί τώρα. Τα χρήματά σας είναι ασφαλή. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις.

Ενώ η πλειονότητα των κλεμμένων κεφαλαίων παραμένει στην BNB Smart Chain και δεν είναι πλέον προσβάσιμα από τον hacker, η Binance εκτιμά ότι μεταξύ 70 και 80 εκατομμυρίων $ αφαιρέθηκαν εκτός αλυσίδας.

Δείτε επίσης: Ομάδα Lazarus: Διανέμει κακόβουλο λογισμικό macOS μέσω του Crypto.com

Σε συνεργασία με συνεργάτες στην κοινότητα crypto, 7 εκατομμύρια δολάρια από αυτά τα περιουσιακά στοιχεία εκτός αλυσίδας έχουν ήδη παγώσει.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS