ΑρχικήinetQualcomm: Έρχεται το νέο chip για Wear OS smartwatches;

Qualcomm: Έρχεται το νέο chip για Wear OS smartwatches;

Φαίνεται ότι το Wear OS για smartwatches μπορεί να ενισχυθεί σύντομα, καθώς η Qualcomm έχει αφιερώσει χρόνο για να κυκλοφορήσει ένα teaser τρέιλερ δέκα δευτερολέπτων στον λογαριασμό της στο Twitter, παρουσιάζοντας μας ένα νέο chip. Το μικρό κλιπ έχει συναρπαστική μουσική και μας δείχνει μια κινούμενη εικόνα chipset Snapdragon Wear που γεννιέται. Τι σημαίνει όμως όλο αυτό; Πάμε να μάθουμε.

Qualcomm snapdragon chipset νέο chip

Χρειαζόμαστε πάντα περισσότερη δύναμη. Είτε πρόκειται για φορητούς υπολογιστές, smartphone ή ακόμα και smartwatch.

Καθώς το όνομα του chipset εμφανίζεται στο τρέιλερ η κάμερα μεταβαίνει σε ένα σύνθημα: «Wear what matters». Όπως μπορείτε πιθανώς να μαντέψετε, αυτό είναι ένα teaser για ένα νέο chipset Qualcomm που θα τροφοδοτεί τα smartwatches, ένα νέο chipset Snapdragon Wear. Δυστυχώς, αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε σε αυτό το σημείο. Είναι δύσκολο να πούμε πότε ακριβώς αυτό θα κυκλοφορήσει. Μπορούμε πιθανώς να στοιχηματίσουμε ότι αυτό το καλοκαίρι είναι μια καλή εικασία, καθώς η εταιρεία έχει δηλώσει ότι «έρχεται σύντομα».

Μέχρι στιγμής, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει το Qualcomm Snapdragon Wear 1100 και το Wear 1200. Μαζί με τα Snapdragon Wear 2100, Wear 2500 και Wear 3100. Η πιο πρόσφατη επανάληψη του φορητού Snapdragon SoC της ήταν το Wear 41100 και το Wear 4. Η σειρά Snapdragon Wear 4100 προσέφερε βελτιωμένη συνδεσιμότητα, επεξεργασία και απόδοση ισχύος σε σχέση με τους προκατόχους της.

Αν και η Qualcomm δεν μας έδωσε πολλά, γνωρίζουμε από όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως ότι η επόμενη γενιά επεξεργαστών smartwatches θα μπορούσε να ανήκει στο Snapdragon Wear 5100. Τα νέα chipsets θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν την κατασκευή MEP και MLP και θα πρέπει να βελτιωθούν ξανά σε σχέση με τους προκατόχους τους. Προς το παρόν, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι βελτιώσεις θα αποκαλυφθούν.

Ένα νέο chipset Snapdragon Wear για μια νέα γενιά φορητών συσκευών!

Qualcomm snapdragon chipset Wear OS smartwatches

Η σειρά Snapdragon Wear 4100 αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο του 2020, επομένως αυτή θα μπορούσε να είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για να έρθει κάτι νέο. Με αυτά τα λόγια, το νέο chipset της Qualcomm θα μπορούσε να δημιουργήσει το τέλειο “συστατικό” του Wear OS 3 της Google, το οποίο δεν έχει φτάσει σε πολλά smartwatches, παρά το γεγονός ότι είναι το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα smartwatch.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS