ΑρχικήUpdatesOneDrive για Web & Android: Αποκτά δυνατότητα επεξεργασίας photo

OneDrive για Web & Android: Αποκτά δυνατότητα επεξεργασίας photo

Αυτή την εβδομάδα οι χρήστες του OneDrive έλαβαν μια νέα δυνατότητα καθώς η Microsoft παρουσίασε μια λειτουργία βασικής επεξεργασίας φωτογραφιών σε Android και τις εκδόσεις web της υπηρεσίας hosting αρχείων.

OneDrive android

Δείτε επίσης: Τρόπος μετατροπής ενός εγγράφου Word σε παρουσίαση του PowerPoint

Η Microsoft υπόσχεται να εισαγάγει μια σειρά από νέες βελτιώσεις για την εργασία με φωτογραφίες στο OneDrive “τον επόμενο χρόνο”, αλλά ξεκινά με κάποιες απλές λειτουργίες. Η περικοπή, η περιστροφή και η αναστροφή είναι τώρα όλες οι επιλογές, όπως και οι ρυθμίσεις χρώματος και φωτισμού.

Με το εργαλείο περικοπής, μπορείτε να κόψετε τμήματα μιας εικόνας και εξίσου χρήσιμη είναι η δυνατότητα περικοπής σε τυπικά μεγέθη εικόνας όπως χρησιμοποιούνται από τις διάφορες εφαρμογές κοινωνικών μέσων. Οι προκαθορισμένες αναλογίες που υποστηρίζει το OneDrive είναι οι 9:16, 16: 9, 4: 5, 5: 4, 3: 4, 4: 3, 2: 3, 3: 2, 1: 2 και 2: 1. Η περιστροφή υποστηρίζει 90 μοίρες αριστερά ή δεξιά, περιστροφή 180 μοιρών και αυξητική βαθμιαία περιστροφή για λεπτό συντονισμό.

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε backup Windows 10 αρχείων/φακέλων στο Dropbox;

OneDrive android

Η υποστήριξη ρύθμισης φωτισμού και χρώματος περιλαμβάνει τη φωτεινότητα, την έκθεση, την αντίθεση, τις επισημάνσεις, τις σκιές και τον κορεσμό χρωμάτων. Η Microsoft συμπεριέλαβε τη δυνατότητα να πατήσετε παρατεταμένα σε μια προσαρμοσμένη εικόνα για να τη δείτε σε σύγκριση με την αρχική. Είναι επίσης δυνατό να αποθηκεύσετε την υπάρχουσα εικόνα ή να δημιουργήσετε μια νέα και να διατηρήσετε την αρχική μη επεξεργασμένη έκδοση.

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε backup Windows 10 PC σε OneDrive Cloud Storage

Προς το παρόν, οι νέες δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών θα λειτουργούν μόνο με αρχεία JPEG και PNG. Σε κινητές συσκευές, απαιτείται Android 6.0 ή μεταγενέστερη έκδοση και για την έκδοση web, απαιτείται έκδοση OneDrive έκδοση 6.30 ή μεταγενέστερη. Άλλες νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν την επιλογή εμφάνισης των φωτογραφιών σας σε μια τηλεόραση ή άλλες συσκευές χρησιμοποιώντας το Chromecast, τη δυνατότητα οργάνωσης των φωτογραφιών σας κατά ημερομηνία και πηγή και το φιλτράρισμα των φωτογραφιών σας, π.χ. κατά φάκελο, αντί να εμφανίζονται όλα στην οθόνη.

Πηγή πληροφοριών: pcmag.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS