ΑρχικήHow ToiPhone: Πώς να αποθηκεύσετε μία live photo ως βίντεο

iPhone: Πώς να αποθηκεύσετε μία live photo ως βίντεο

Το 2015, η Apple κυκλοφόρησε μία δυνατότητα που παραπέμπει στο Χάρι Πότερ, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες που «ζωντανεύουν» όταν τις αγγίζουν, οι οποίες είναι γνωστές και ως “live photos”. Οι live photos καταγράφουν συνολικά τρία δευτερόλεπτα βίντεο, με ενάμισι δευτερόλεπτο εγγεγραμμένο τόσο πριν όσο και μετά τα κλικ. Για να δείτε ολόκληρη την ακολουθία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε παρατεταμένα τη live photo. Θα νομίζατε ότι θα σας άνοιγε ένα βίντεο, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια μορφή αρχείου εικόνας υψηλής απόδοσης (HEIF). Το αρχείο επιλέγει αυτόματα ένα ακόμα ως κύρια εικόνα. Τί γίνεται όμως αν θέλετε να μοιραστείτε ολόκληρη την ακολουθία κινούμενων εικόνων σε συσκευή διαφορετική από smartphone ή ως .GIF;

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μετατρέψετε μια live photo σε βίντεο. Στο παρελθόν, για να το κάνετε αυτό, έπρεπε να κατεβάσετε ένα third party Shortcut, όπως το Convert LivePhotos to Video shortcut. Μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια άλλη third-party εφαρμογή για να μετατρέψετε live photos σε .GIF. Το Twitter κυκλοφόρησε αυτή τη λειτουργία το 2019.

Διαβάστε επίσης: Πώς να συνδέσετε ένα χειριστήριο PS5 σε iPhone ή iPad

live photo βίντεο - iPhone
iPhone: Πώς να αποθηκεύσετε μία live photo ως βίντεο

Η Apple έκανε αυτή τη μετατροπή ακόμα πιο εύκολη με την κυκλοφορία του iOS 13 το 2019, χωρίς να απαιτούνται shortcuts ή εξωτερικές εφαρμογές.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε πώς μπορείτε να μετατρέψετε τις live photos σας σε βίντεο χρησιμοποιώντας μόνο το iPhone σας.

Δείτε ακόμη: Το Face ID δεν αρκεί για την προστασία του iPhone: Τι άλλο πρέπει να κάνετε;

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Photos και επιλέξτε τη live photo σας. Θα ξέρετε ότι είναι μια live photo εάν λέει “LIVE”, με μια εικόνα ομόκεντρων κύκλων στην επάνω αριστερή γωνία.
βίντεο - iPhone
iPhone: Πώς να αποθηκεύσετε μία live photo ως βίντεο
  • Πατήστε το κουμπί “Share” στην κάτω αριστερή γωνία.
iPhone live phοto βίντεο
iPhone: Πώς να αποθηκεύσετε μία live phοto ως βίντεο
  • Κάντε scroll down στην επιλογή “Save as video” και πατήστε το κουμπί.
live photo
iPhone: Πώς να αποθηκεύσετε μία live photo ως βίντεο
  • Επιστρέψτε στο “Πρόσφατα” ή “Άλμπουμ” στην εφαρμογή Photos και κάντε scroll down στην πιο πρόσφατη εικόνα.

Πρόταση: Κυκλοφόρησαν νέες δυνατότητες στην Cortana για Outlook σε iPhone

Αυτό ήταν! Τώρα η live photo σας θα επανεμφανιστεί ως βίντεο, στην πιο πρόσφατη θέση φωτογραφίας. Από εκεί, μπορείτε να κάνετε share το βίντεο όπου θέλετε, καθώς και να το μετατρέψετε σε .GIF.

Πηγή πληροφοριών: mashable.com

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS