ΑρχικήHow ToΠώς να συνδέσετε ένα χειριστήριο PS5 σε iPhone ή iPad

Πώς να συνδέσετε ένα χειριστήριο PS5 σε iPhone ή iPad

Εάν διαθέτετε ένα χειριστήριο Sony PlayStation 5 DualSense, μπορείτε εύκολα να το συνδέσετε σε ένα iPhone ή iPad και είναι πλήρως συμβατό με πολλά δημοφιλή παιχνίδια. Δείτε πώς μπορείτε να το συνδέσετε και να το χρησιμοποιήσετε, αν διαθέτετε αυτές τις συσκευές Apple.

χειριστήριο iPhone

Δείτε επίσης: Η Apple θα λανσάρει σύντομα το iPad Mini 5 και άλλα νέα μοντέλα

Για να χρησιμοποιήσετε το DualSense με το iPhone ή το iPad σας, θα πρέπει να έχετε κάνει ενημέρωση στην έκδοση iOS 14.5, iPadOS 14.5 ή νεότερη. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα χρειαστείτε ένα iPhone ή iPad, ικανό να εκτελεί iOS ή iPadOS 14 ή νεότερη έκδοση για να λειτουργήσει αυτή η μέθοδος.

Πώς να συνδέσετε ένα χειριστήριο PlayStation 5 σε iPhone ή iPad

Εάν πληροίτε τις παραπάνω προϋποθέσεις, ενεργοποιήστε το χειριστήριο DualSense και βάλτε το σε λειτουργία σύζευξης, κρατώντας ταυτόχρονα το κουμπί λογότυπου του PlayStation και το κουμπί Δημιουργία. (Το κουμπί Δημιουργία βρίσκεται ακριβώς πάνω από το D-Pad στα αριστερά, ενώ το πλήκτρο λογότυπου του PlayStation βρίσκεται ανάμεσα στους δύο αναλογικούς ελεγκτές.)

Όταν το χειριστήριο τεθεί σε λειτουργία σύζευξης, τα φώτα γύρω από την επιφάνεια αφής του DualSense θα γίνουν μπλε και θα αναβοσβήσουν δύο φορές γρήγορα, πριν σκοτεινιάσουν και θα αναβοσβήνουν ξανά δύο φορές.

Δείτε ακόμα: Πώς θα μεταφέρετε παιχνίδια και αρχεία από το PS4 στο PS5 διαδικτυακά

Μόλις το DualSense βρίσκεται σε λειτουργία σύζευξης, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone ή το iPad σας και επιλέξτε “Bluetooth“.

Στην ενότητα “Άλλες συσκευές“, θα δείτε μια νέα συσκευή που ονομάζεται “DualSense Wireless Controller“. Επιλέξτε αυτό.

Το τηλεχειριστήριο DualSense θα είναι πλέον συνδεδεμένο με το iPhone ή το iPad σας. Όταν είναι συνδεδεμένο, οι λυχνίες LED του DualSense αλλάζουν ξανά. Αυτή τη φορά, θα δείτε πορτοκαλί φώτα και στις δύο πλευρές της επιφάνειας αφής και ένα λευκό LED πάνω από το κουμπί PlayStation.

Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά παιχνίδια που υποστηρίζονται από το iOS ή iPadOS και μπορείτε να τα βρείτε στη διεύθυνση https://controller.wtf/mfi-games.

Δείτε επίσης: Απενεργοποιήστε ή επανεκκινήστε το Playstation 5 μέσω του controller

Εάν είστε συνδρομητής της Apple Arcade, θα βρείτε πολλά παιχνίδια στην υπηρεσία που λειτουργούν με το χειριστήριο DualSense. Για να ελέγξετε εάν ένα παιχνίδι Apple Arcade διαθέτει υποστήριξη, απλώς μεταβείτε στη σελίδα του App Store αυτού του παιχνιδιού και μετακινηθείτε προς τα κάτω.

Ανατρέξτε σε μια ενότητα που ονομάζεται “Υποστηρίξεις” ακριβώς κάτω από τον σύνδεσμο προς τον ιστότοπο και την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή. Εάν το παιχνίδι Apple Arcade περιλαμβάνει υποστήριξη του χειριστηρίου, θα δείτε τα “χειριστήρια παιχνιδιών” σε αυτήν την ενότητα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS