ΑρχικήHow ToΠώς να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπες φωτογραφίες και βίντεο στο iPhone;

Πώς να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπες φωτογραφίες και βίντεο στο iPhone;

Οι διπλότυπες φωτογραφίες και βίντεο καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο σε μια συσκευή και το ίδιο ισχύει και για τα iPhone. Ευτυχώς, με το iOS 16, η Apple έχει προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης εύρεσης και διαγραφής των διπλότυπων στην εφαρμογή Photos. Το πιο βασικό είναι ότι δεν χρειάζεται κάποια εφαρμογή τρίτου προμηθευτή για να γίνει αυτό. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να διαγράψετε διπλότυπα (φωτογραφίες και βίντεο) από το iPhone σας.

Δείτε επίσης: Πώς να προωθήσετε ένα text message στο iPhone

βίντεο φωτογραφίες iPhone

iPhone: Εύρεση και διαγραφή διπλότυπων στο Photos app

Για να βρείτε διπλότυπες φωτογραφίες και βίντεο, ανοίξτε την εφαρμογή Photos στο iPhone σας και πατήστε την καρτέλα “Albums“, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.

Πηγαίνετε προς τα κάτω και βρείτε προς το κάτω μέρος της σελίδας την ενότητα “Utilities“. Εκεί θα βρείτε το άλμπουμ “Duplicates“.

διπλότυπα iPhone
Πώς να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπες φωτογραφίες και βίντεο στο iPhone;

Πατήστε στο “Duplicates” και θα εμφανιστεί μια λίστα με όλες τις διπλότυπες φωτογραφίες και βίντεο που υπάρχουν στο iPhone σας.

Θα δείτε ένα preview για κάθε εικόνα και το σχετικό μέγεθος αρχείου. Μπορείτε να ελέγξετε κάθε διπλότυπη καταχώριση ξεχωριστά και, στη συνέχεια, να πατήσετε “Merge” για να αποθηκεύσετε μία από τις φωτογραφίες ή τα βίντεο. Το iOS θα διατηρήσει αυτόματα την έκδοση υψηλότερης ποιότητας.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να συγχωνεύσετε τις φωτογραφίες ή τα βίντεο στο αναδυόμενο παράθυρο.

Εάν δεν έχετε χρόνο να κάνετε merge κάθε αντίγραφο ξεχωριστά, μπορείτε να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε “Select” στο επάνω μέρος της οθόνης και στη συνέχεια πατήστε “Select All“. Έπειτα, επιλέξτε “Merge” στο κάτω μέρος της οθόνης.

Δείτε επίσης: Πώς να αλλάξετε την ώρα αναβολής στο iPhone

iPhone Potos app: Δεν μπορείτε να δείτε το άλμπουμ των διπλότυπων;

Η δυνατότητα εύρεσης και διαγραφής των διπλότυπων φωτογραφιών και βίντεο κυκλοφόρησε με το iOS 16. Εάν δεν μπορείτε να δείτε το άλμπουμ “Διπλότυπα”, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση iOS.

Μπορείτε να δείτε την τρέχουσα έκδοση iOS στο General > About > iOS Version. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο iOS 16 μεταβαίνοντας στο Settings > General > Software Update.

Το άλμπουμ “Duplicates” ενδέχεται να μην εμφανιστεί αμέσως. Μπορεί να χρειαστούν από μερικές ώρες έως μερικές ημέρες για να εμφανιστεί μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης.

Δείτε επίσης: Πώς να αποθηκεύσετε κωδικούς πρόσβασης στο iPhone σας;

Η Apple δηλώνει ότι η διαδικασία ανίχνευσης απαιτεί το iPhone σας να είναι κλειδωμένο και συνδεδεμένο στο ρεύμα. Πρέπει να έχετε στο νου σας ότι το μέγεθος της βιβλιοθήκης σας και οι εργασίες που εκτελούνται στη συσκευή σας θα επηρεάσουν την ταχύτητα με την οποία ολοκληρώνεται η διαδικασία.

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS