ΑρχικήinetAmazon bedside συσκευή θα γνωρίζει εάν κοιμάστε ή όχι

Amazon bedside συσκευή θα γνωρίζει εάν κοιμάστε ή όχι

Σύντομα, μια bedside συσκευή Amazon θα γνωρίζει εάν κοιμάστε — ή όχι.

Δείτε επίσης: Η Amazon ανακοινώνει το νέο event: Prime Early Access Sale

Amazon bedside

Η Amazon δήλωσε την Τετάρτη ότι θα ξεκινήσει να πουλά μια bedside συσκευή αργότερα μέσα στην χρονιά που θα μπορεί να παρακολουθεί τα μοτίβα ύπνου σας χωρίς βραχιολάκι.

Η συσκευή, που ονομάζεται Halo Rise, θα χρησιμοποιεί αισθητήρες χωρίς επαφή και τεχνητή νοημοσύνη για τη μέτρηση της κίνησης και των αναπνευστικών μοτίβων ενός χρήστη, επιτρέποντας στη συσκευή να παρακολουθεί τα στάδια ύπνου κατά τη διάρκεια της νύχτας, δήλωσε η εταιρεία. Η Amazon είπε ότι η συσκευή «δεν περιλαμβάνει κάμερες ή μικρόφωνα» και θα κοστίζει 139,99 δολάρια.

Δείτε επίσης: Η Amazon θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση hardware στις 28 Σεπτεμβρίου

Το Halo Rise θα είναι η πιο νέα συσκευή στη σειρά Halo της Amazon, η οποία περιλαμβάνει έναν fitness tracker που μπορεί να παρακολουθεί τη σωματική δραστηριότητα και τον ύπνο. Η Amazon σημείωσε ότι η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με τον εικονικό της βοηθό, την Alexa, και να επιτρέπει στους χρήστες να ξυπνούν με τα αγαπημένα τους τραγούδια και ένα φως που “θα προσομοιώνει τα χρώματα και τη σταδιακή φωτεινότητα μιας ανατολής”.

Η νέα συσκευή υπογραμμίζει την ολοένα αυξανόμενη προσπάθεια της εταιρείας να ενσωματώσει την τεχνολογία της στη ζωή των καταναλωτών και να διευρύνει την εμβέλειά της στην ευεξία. Οι φιλοδοξίες της για την υγειονομική περίθαλψη αυξήθηκαν με την πάροδο των ετών, όπως φάνηκε πιο πρόσφατα στην προγραμματισμένη εξαγορά του οργανισμού πρωτοβάθμιας φροντίδας One Medical, ύψους 3,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η συμφωνία βρίσκεται υπό εξέταση από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου.

Δείτε επίσης: Η Amazon υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία τεχνολογίας ανανεώσιμων καυσίμων Infinium

Η Amazon, η οποία έχει αντιμετωπίσει έλεγχο σχετικά με τον χειρισμό δεδομένων καταναλωτών, προσέφερε γρήγορα διαβεβαιώσεις την Τετάρτη ότι οι πληροφορίες στη συσκευή Halo Rise θα διατηρηθούν ασφαλείς.

«Τα δεδομένα υγείας του Amazon Halo – band υγείας και ευεξίας – δεν χρησιμοποιούνται για μάρκετινγκ, προτάσεις προϊόντων ή διαφήμιση και δεν πωλούνται», δήλωσε η εταιρεία.

Πηγή πληροφοριών: apnews.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS