ΑρχικήinetΗ εφαρμογή Microsoft Office αποκτά νέο όνομα και λογότυπο

Η εφαρμογή Microsoft Office αποκτά νέο όνομα και λογότυπο

Το “Microsoft Office” είναι η γενική ονομασία για το Word, το Excel, το PowerPoint και άλλες εφαρμογές στη σουίτα του Οffice. Ωστόσο υπάρχει επίσης μια ενοποιημένη εφαρμογή “Office” που χρησιμοποιείται για την οργάνωση και τη διαχείριση άλλων εφαρμογών. Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή και ο ιστότοπος του Οffice θα αποκτήσουν τώρα νέο όνομα και λογότυπο.

Δείτε επίσης: Microsoft Office: Πώς να ανακτήσετε ένα μη αποθηκευμένο αρχείο;

Office

Η Microsoft αποκάλυψε σε ένα άρθρο υποστήριξης, ότι το Office.com, η εφαρμογή Οffice για κινητά Android και iPhone/iPad και η εφαρμογή Office για Windows θα έχουν νέο όνομα: το Microsoft 365. Θα υπάρχει επίσης ένα νέο εικονίδιο, όπως φαίνεται παραπάνω, ένα εξάγωνο με μπλε και μωβ χρώματα. Η εταιρεία λέει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα για να διατηρήσετε την πρόσβαση στις εφαρμογές και τις λειτουργίες σας και ότι οι αυτόνομες εφαρμογές στην επιφάνεια εργασίας (όπως το Word και το Excel) δεν επηρεάζονται καθόλου.

Δείτε ακόμα: Το Microsoft Office πλέον αποκλείει τις μακροεντολές από προεπιλογή

Microsoft

Η εφαρμογή Οffice στα Windows και το Office.com έχει ως επί το πλείστον μια απλή πύλη για τα πρόσφατα έγγραφά σας, ενώ η έκδοση για κινητά είναι ο κύριος τρόπος χρήσης του Word, του Excel και του PowerPoint. Αυτές οι εφαρμογές εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες ξεχωριστά, αλλά το πακέτο εφαρμογών του Office τις παρέχει όλες σε μία μόνο λήψη. Η Microsoft λέει ότι έρχονται περισσότερες δυνατότητες για επιτραπέζιο υπολογιστή και εφαρμογές ιστού, συμπεριλαμβανομένου ενός πίνακα εργαλείων για πληροφορίες συνδρομής και χρήση αποθηκευτικού χώρου, περισσότερα πρότυπα και καλύτερη ταξινόμηση. Το Word, το Excel και άλλες εφαρμογές θα εξακολουθούν να είναι ξεχωριστές στην επιφάνεια εργασίας.

Δείτε επίσης: Phishing επιθέσεις καταφέρνουν να παρακάμψουν το Microsoft Office MFA!

Το όνομα και το λογότυπο έρχονται αφού η Microsoft άλλαξε το “Office 365” σε “Microsoft 365” το 2020, καθώς η συνδρομητική υπηρεσία περιλαμβάνει πλέον εφαρμογές και υπηρεσίες που δεν έχουν καμία σχέση με τη μακροχρόνια σουίτα του Office, όπως το Microsoft Editor . Η εφαρμογή ταιριάζει πλέον με το όνομα της συνδρομητικής υπηρεσίας, κάτι που σημαίνει μικρότερη σύγχυση ούτως ή άλλως, αφού τελειώσει η μπερδεμένη διαδικασία αλλαγής επωνυμίας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS