ΑρχικήHow ToApple Watch: Πώς να σταματήσετε τις ειδοποιήσεις χαμηλών καρδιακών παλμών

Apple Watch: Πώς να σταματήσετε τις ειδοποιήσεις χαμηλών καρδιακών παλμών

Το Apple Watch μπορεί πλέον να παρακολουθεί και να μετρά την φυσική σας κατάσταση. Μπορεί επίσης να σας στέλνει μια ειδοποίηση κάθε λίγους μήνες, ενημερώνοντάς σας εάν η φυσική σας κατάσταση δεν είναι καλή. Αν οι ειδοποιήσεις σας ενοχλούν και θέλετε να τις απενεργοποιήσετε διαβάστε το παρακάτω άρθρο.

Apple Watch

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις με τον εύκολο τρόπο

Ενώ ρυθμίζετε τις ειδοποιήσεις του Low Cardio Fitness στην εφαρμογή Health, η απενεργοποίηση δεν γίνεται από εκεί.

Αντ ‘αυτού, για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις, ανοίξτε την εφαρμογή “Watch” στο iPhone σας και μεταβείτε στο “Heart”. Αλλάξτε το “Cardio Fitness Notifications”.

Πώς να σταματήσετε τις ειδοποιήσεις του Cardio Fitness του Apple Watch με τον δύσκολο τρόπο

Ενώ η απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων Low Cardio Fitness είναι ένας τρόπος να σταματήσετε να τις βλέπετε, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος: βελτιώστε την λειτουργία της καρδιάς σας. Τα υψηλότερα επίπεδα φυσικής κατάστασης έχουν συνδεθεί με χαμηλότερους κινδύνους εμφάνισης καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικών επεισοδίων, διαβήτη τύπου 2, υψηλή αρτηριακή πίεση, άνοια, νόσο του Αλτσχάιμερ και ορισμένους καρκίνους. Απλώς δείτε αυτή τη λίστα από την American Heart Association.

Επίσης, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η φυσική σας κατάσταση μετριέται έναντι άλλων ατόμων της ηλικίας και του φύλου σας. Εάν είστε 60 χρονών, το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης φυσικά θα είναι χαμηλότερο από αυτό που ήσασταν στα 20 σας. Η Apple δεν περιμένει όλοι να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Η αύξηση της φυσικής κατάστασης του cardio σας απαιτεί χρόνο και άσκηση. Εάν μόλις ξεκινήσατε, δοκιμάστε να αυξήσετε τον αριθμό των βημάτων που κάνετε ανά ημέρα. Μετά από μερικές εβδομάδες, θα μπορείτε να δείτε τον αριθμό της καρδιακής φυσικής κατάστασης να ανεβαίνει στην εφαρμογή Health.

Για να ελέγξετε την καρδιακή σας κατάσταση, ανοίξτε την εφαρμογή “Health”, πατήστε “Browse”, πατήστε “Heart,” και, στη συνέχεια, πατήστε “Cardio Fitness”.

Μετακινηθείτε περισσότερο και θα δείτε ότι η γραμμή τάσεων θα αρχίζει να ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS