ΑρχικήReviewsΗ Microsoft κυκλοφορεί το tablet Surface Pro 7+ για επιχειρήσεις

Η Microsoft κυκλοφορεί το tablet Surface Pro 7+ για επιχειρήσεις

Η Microsoft παρουσίασε τη Δευτέρα το Surface Pro 7+ για επιχειρήσεις, μια έκδοση του tablet Surface Pro 7 από το 2019 που έχει σχεδιαστεί για πελάτες στον εμπορικό και εκπαιδευτικό τομέα. Έρχεται με έναν νέο επεξεργαστή Intel και συνδεσιμότητα κινητού τηλεφώνου, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο όταν δεν έχετε Wi-Fi. Το βασικό μοντέλο κοστίζει 899 $ (740 ευρώ) και οι εκδόσεις LTE ξεκινούν από 1.149 $ (944 ευρώ).

Microsoft tablet Surface Pro 7+

Η αύξηση των εσόδων του Surface επιταχύνθηκε το δεύτερο και το τρίτο τρίμηνο καθώς οι άνθρωποι έσπευσαν να αγοράσουν υπολογιστές για να συνεχίσουν να παρακολουθούν τα μαθήματα τους και να εργαστούν απομακρυσμένα.

Η κυκλοφορία του υπολογιστή δείχνει ότι η Microsoft πειραματίζεται περαιτέρω με τη σειρά Surface. Χρησιμοποιεί το σύμβολο συν για να διακρίνουμε το προϊόν, όπως έκανε και η Apple.

Η τρέχουσα ιδέα του Surface έκανε το ντεμπούτο της το 2012, υπό τον πρώην CEO Steve Ballmer. Ο Satya Nadella αντικατέστησε τον Ballmer ως CEO το 2014 και με την πάροδο του χρόνου μείωσε την εστίαση της Microsoft στους καταναλωτές, όπως η έξοδος από τις αγορές των ηλεκτρονικών βιβλίων και του music streaming. Τώρα υπάρχει ένα μοντέλο Surface που προορίζεται μόνο για επιχειρηματικούς χρήστες.

Κανονικά, κάθε φθινόπωρο η Microsoft κυκλοφορεί ένα νέο Surface Pro, αλλά αυτό το φθινόπωρο δεν κυκλοφόρησε το Surface Pro 8, καθώς η πανδημία του COVID-19 επηρέασε τα πάντα.

Ωστόσο, το Surface Pro 7+ για επιχειρήσεις μοιάζει με τις παραλλαγές Surface Pro των τελευταίων ετών. Αυτό είναι σκόπιμο. O Robin Seiler της Microsoft δεν έχει πει αν το νέο tablet θα κυκλοφορήσει και για τους καταναλωτές.

Η συσκευή προσφέρει έως και ένα terabyte αποθήκευσης, μαζί με έως 32 GB μνήμης RAM. Το Surface Pro 7+ για επιχειρήσεις περιλαμβάνει επίσης έναν αφαιρούμενο drive, ένα χαρακτηριστικό που έφτασε για πρώτη φορά στο Surface Pro X το 2019.

Η Microsoft λέει ότι η μπαταρία διαρκεί έως και 15 ώρες, τοποθετώντας την στο ίδιο επίπεδο με το tablet Surface Pro X που βασίζεται σε ένα τσιπ με βάση το Arm. Το τυπικό Surface Pro 7 διαθέτει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 10,5 ώρες.

Πηγή πληροφοριών: cnbc.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS