ΑρχικήHow ToSignal: Πως να μην φαίνεται πότε κάποιος σας πληκτρολογεί μήνυμα

Signal: Πως να μην φαίνεται πότε κάποιος σας πληκτρολογεί μήνυμα

Οι ενδείξεις πληκτρολόγησης σάς επιτρέπουν να βλέπετε πότε κάποιος με τον οποίο επικοινωνείτε πληκτρολογεί ένα μήνυμα κειμένου σε εσάς. Ωστόσο, αν πραγματικά βαριέστε, μπορείτε να καθίσετε εκεί βλέποντας την ένδειξη που αναπηδά στην οθόνη σας. Όμως αν θέλετε μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ενδείξεις πληκτρολόγησης στο Signal.

Η ένδειξη πληκτρολόγησης στην εφαρμογή Signal, όπως φαίνεται παρακάτω, αποτελείται από τρεις κινούμενες κουκκίδες μέσα σε μια φούσκα. Όταν κάποιος με τον οποίο συνομιλείτε πληκτρολογεί, το συννεφάκι θα είναι παρόν.

Signal

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή “Signal” στο iPhone ή το Android smartphone.

Στη συνέχεια, πατήστε το avatar σας στην επάνω αριστερή γωνία. Εάν δεν έχετε ανεβάσει μια προσαρμοσμένη εικόνα προφίλ, μπορεί να εμφανίζεται ως τα αρχικά του ονόματος χρήστη σας.

Signal

Ορίστε την επιλογή «Privacy» από τη λίστα στο μενού «Settings».

Τέλος, απενεργοποιήστε την επιλογή “Typing Indicators”.

Signal

Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τη λειτουργία, πατήστε το κουμπί εναλλαγής για να ενεργοποιήσετε τις ενδείξεις πληκτρολόγησης.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η απενεργοποίηση των δεικτών πληκτρολόγησης θα απενεργοποιήσει τη λειτουργία τόσο για εσάς όσο και για το άτομο με το οποίο επικοινωνείτε. Εάν το άτομο που επικοινωνείτε διατηρήσει τη ρύθμιση ενεργοποιημένη, θα βλέπει τις ενδείξεις πληκτρολόγησης στις άλλες συνομιλίες, αλλά όχι στην δική σας.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS