ΑρχικήsecurityHacker εισβάλουν σε λογαριασμό χρήστη και δημοσιεύουν posts για το Ιράν

Hacker εισβάλουν σε λογαριασμό χρήστη και δημοσιεύουν posts για το Ιράν

Ο λογαριασμός στο Twitter του πρώην προπονητή της Αυστραλίας Darren Lehmann έχει χακαριστεί και οι hacker δημοσιεύουν συνεχώς υβριστικά και υποτιμητικά posts για το Ιράν μετά την αλλαγή του ονόματος και της εικόνας του προφίλ.

Η Brisbane Heat, η ομάδα του Big Bash League που προπονούσε ο Lehmann, επιβεβαίωσε τις ειδήσεις στο Twitter τη Δευτέρα.

“Γεια σας οπαδοί της Heat, ευχαριστούμε για τα μηνύματα. Είμαστε ενήμεροι ότι ο λογαριασμός στο Twitter του προπονητή μας Darren Lehmann έχει χακαριστεί και συνεργαζόμαστε στενά με το Twitter για να διορθωθεί την κατάσταση. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση”, είπε η Brisbane Heat σε ένα tweet.

Οι hackers(ή ο hacker) κατηγορούσαν το Ιράν στα tweets τους ενώ το όνομα του λογαριασμού έχει αλλάξει σε ‘Qassem Soleimani | F ** k Ιράν ». Ο Soleimani ήταν στρατιωτικός αρχηγός του Ιράν, ο οποίος σκοτώθηκε σε επίθεση με drone των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα.

Ο δράστης έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής το λογαριασμό του Lehmann για να προωθήσει μηνύματα και να δημιουργήσει προπαγάνδα κατά των Ιρανών στους 340.000 followers του.

Ο Lehmann είναι επί του παρόντος είναι απασχολημένος με την προπόνηση του Brisbane Heat στο BBL. Το 2018, ο Lehmann είχε παραιτηθεί από την θέση του προπονητή της Αυστραλίας μετά από ένα σκάνδαλο που είχε δημιουργηθεί.

Hacker

Ο Lehmann είναι η δεύτερη high-profile Αυστραλιανή αθλητική προσωπικότητα της οποίας ο λογαριασμός χακάρεται σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον Shane Watson.

Πέρυσι, τον Οκτώβριο, οι λογαριασμοί σε Twitter και Instagram του Watson είχαν επίσης χακαριστεί. Ο Watson έπρεπε να ζητήσει συγνώμη για τις παράνομες φωτογραφίες που είχαν αναρτηθεί από τους hacker στους λογαριασμούς του.

Στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν από την βρετανική The Sun έδειξαν αποκαλυπτικές εικόνες γυναικών με εσώρουχα που δημοσιεύθηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Αυστραλός ανέφερε ότι ένας hacker έχει επίσης δημοσιεύσει ρατσιστικά σχόλια σχετικά με τα υπέρβαρα άτομα στο λογαριασμό του στο Twitter την περασμένη εβδομάδα. Ο Watson, ο οποίος έχει πάνω από δύο εκατομμύρια followers στις δύο πλατφόρμες, δημοσίευσε αργότερα μια απολογία στους followers του για τα post.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS