ΑρχικήsecurityΟ λογαριασμός της Mariah Carey στο Twitter χακαριστήκε την παραμονή της πρωτοχρονιάς

Ο λογαριασμός της Mariah Carey στο Twitter χακαριστήκε την παραμονή της πρωτοχρονιάς

Ο λογαριασμός στο Twitter της Mariah Carey φαίνεται να είχε χακαριστεί αργά το απόγευμα της Τρίτης, κάνοντας share πολυάριθμα ρατσιστικά σχόλια με τους 21,4 εκατομμύρια followers της.

Δεν είναι σαφές ποιος είναι πίσω από το hack, και τα περισσότερα από τα tweets που δημοσιεύθηκαν την Τρίτη το απόγευμα διαγράφηκαν γρήγορα.

“Προσωπικά, δεν νομίζω ότι ο ρατσισμός είναι πραγματικός, είναι μόνο μια κουβέντα μεταξύ αγοριών,” αναφέρει ένα tweet. “Ο Eminem έχει μικρό πέος”, έλεγε ένα άλλο. (Η Mariah Carey και ο ράπερ Eminem είχαν κάποτε μια δημόσια διαμάχη στην οποία ο ράπερ ισχυριζόταν ότι είχε κοιμηθεί με την τραγουδίστρια.)

Mariah Carey

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν γρήγορα να κάνουν το δικό τους σχόλιο για την περίεργη κατάσταση.

Το να χακάρεις την Mariah Carey είναι ομοσπονδιακό αδίκημα, οπότε ελπίζω ότι αξίζει τον κόπο!”  έγραψε ένας χρήστης.

Η Mariah Carey έχει γίνει θέμα της ποπ κοινότητας τις τελευταίες εβδομάδες, χάρη στα ρεκόρ που έχει επιτύχει.

Το κλασσικό χριστουγενιάτικο τραγούδι “All I Want For Christmas” έφτασε στον αριθμό 1 στο Billboard Hot 100 για πρώτη φορά αυτό το μήνα – 25 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του. Και τη Δευτέρα, το Billboard ανακοίνωσε ότι η Carey θα γίνει η πρώτη καλλιτέχνης που θα έχει καταφέρει να φέρει τις επιτυχίες της στο νούμερο ένα για τέσσερις συνεχόμενες δεκαετίες.

«Τι είναι μια δεκαετία;» η τραγουδίστρια ανέβασε ένα tweet όταν κυκλοφόρησαν τα νέα και αφού απέκτησε τον έλεγχο του λογαριασμού της.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS