ΑρχικήTop PicksΠοιο είναι το καλύτερο antivirus για το Android smartphone σας;

Ποιο είναι το καλύτερο antivirus για το Android smartphone σας;

Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε την Android συσκευή σας είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ένα antivirus. Αλλά ποια είναι τα καλύτερα της αγοράς;

Android antivirus

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση. Είναι δύσκολη, επειδή η δοκιμή των εφαρμογών ασφαλείας σημαίνει ότι δοκιμάζετε υπάρχουσες ευπάθειες, κάτι που δεν σας λέει πόσο καλά θα χειριστεί το antivirus τις μελλοντικές ευπάθειες. Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι είναι αδύνατο να εκτιμηθεί το είδος της απόδοσης που θα έχει το antivirus σε χιλιάδες συσκευές εκεί έξω. Αυτό λοιπόν που σας προτείνουμε είναι να δοκιμάσετε περισσότερα από ένα.

Προτού προχωρήσουμε στο άρθρο, θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι υπάρχουν πολλές ψεύτικες εφαρμογές ασφαλείας στην αγορά. Επιπλέον, υπάρχουν και αυτά τα antivirus που δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Εμείς αυτό που προτείνουμε – είτε επιλέξετε κάτι από την λίστα μας είτε όχι – είναι να μην ξεφύγετε από τις μεγάλες εταιρείες antivirus που διαθέτουν αντίστοιχα προγράμματα και για υπολογιστές.

Δείτε παρακάτω την λίστα μας με τις προτεινόμενες εφαρμογές ασφαλείας. Η λίστα διαθέτει τρεις δωρεάν εφαρμογές και μία εφαρμογή επί πληρωμή. (Οι ονομασίες των antivirus είναι οι επίσημες.)

Sophos Intercept X for Mobile (Τιμή: Δωρεάν)

Γιατί μας αρέσει: Δεν έχει διαφημίσεις! Αυτό είναι σπάνιο όταν πρόκειται για δωρεάν εφαρμογές ασφαλείας. Δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όπως κάποιες άλλες εφαρμογές, αλλά έχει σημειώσει εκπληκτικά αποτελέσματα στις δοκιμές AV-TEST και κάνει πολύ καλή δουλειά.

Kaspersky Antivirus για Android (Τιμή: Δωρεάν)

Γιατί μας αρέσει αυτό το antivirus: Είναι μια αξιόπιστη, εύχρηστη εφαρμογή. Εμφανίζει διαφημίσεις, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές.

Avast Mobile Security (Τιμή: Δωρεάν)

Android

Γιατί μας αρέσει: Άλλη μια εφαρμογή που κάνει καλή δουλειά. Και πάλι, εμφανίζει διαφημίσεις, αλλά δεν μας φάνηκαν ενοχλητικές. Διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά όπως το “Boost RAM” με τα οποία μπορείτε να κάνετε τις δοκιμές σας.

Bitdefender Mobile Security & Antivirus (Τιμή: 14,99 $ για τον πρώτο χρόνο)

Android

Γιατί μας αρέσει: Σας παρέχει μεγάλη προστασία από malware με τον μικρότερο αντίκτυπο στην απόδοση του συστήματος (όπως δοκιμάστηκε από το AV-TEST).

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να επιλέξετε το καλύτερο antivirus για την Android συσκευή σας!

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS