ΑρχικήsecurityΗΠΑ προς hackers: "Βρείτε τις ευπάθειες στα στρατιωτικά μας δίκτυα"

ΗΠΑ προς hackers: “Βρείτε τις ευπάθειες στα στρατιωτικά μας δίκτυα”

Οι hackers καλούνται να αποκαλύψουν τα τρωτά σημεία ασφάλειας στα υπολογιστικά συστήματα που χρησιμοποιούνται από τον στρατό των ΗΠΑ ως μέρος του προγράμματος bug bounty «Hack the Army».

ΗΠΑ hackers στρατιωτικά δίκτυα
ΗΠΑ προς hackers: “Βρείτε τις ευπάθειες στα στρατιωτικά μας δίκτυα”

‘Όλοι οι hackers καλούνται να ανακαλύψουν και να αποκαλύψουν τις ευπάθειες στο Υπουργείο Στρατού των ΗΠΑ σε ένα πρόγραμμα που διαχειρίζονται το The Defense Digital Service (DDS) και το HackerOne.

Ο στόχος είναι οι ερευνητές κυβερνοασφάλειας να ανακαλύψουν και να αποκαλύψουν τα τρωτά σημεία ασφαλείας στα στρατιωτικά συστήματα, ώστε να μπορούν να επιλυθούν πριν ανακαλυφθούν και αξιοποιηθούν από κακόβουλους hackers. Οι hackers που θα ανακαλύψουν τα σφάλματα ασφαλείας θα λάβουν μια οικονομική επιβράβευση.

“Τα προγράμματα bounty bug είναι ένας μοναδικός και αποτελεσματικός πολλαπλασιαστής δύναμης για τη διαφύλαξη των κρίσιμων δικτύων, συστημάτων και δεδομένων του Στρατού και βασίζονται στις προσπάθειες των επαγγελματιών ασφαλείας του Στρατού και του DoD”, δήλωσε ο Adam C. Volant, Διευθυντής Επιχειρήσεων Στρατού των ΗΠΑ.

“Με τη βοήθεια των καλύτερων ηθικών χάκερ στον κόσμο που θα εντοπίσουν τις ευπάθειες μας, θα διορθώσουμε τα συστήματα μας για να είναι όσο πιο ασφαλή γίνεται. Το Hack the Army 3.0 βασίζεται στις επιτυχίες και τα διδάγματα των προηγούμενων προγραμμάτων bug bounty,” πρόσθεσε.

Το πρόγραμμα bug bounty διαρκεί από τις 6 Ιανουαρίου 2021 έως τις 17 Φεβρουαρίου 2021.

Το Hack the Army 3.0 είναι το ενδέκατο πρόγραμμα bug bounty του DDS με το HackerOne και το τρίτο με το US Army. Μερικά από τα προηγούμενα προγράμματα είναι τα Hack the Pentagon, Hack the Defense Travel System και Hack the Air Force.

Η συμμετοχή στην πρόκληση του bug bounty του Hack the Army 3.0 είναι ανοιχτή κατόπιν πρόσκλησης – σε hackers και ενεργό στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS