ΑρχικήTop PicksΑυθεντικά Windows keys με 13€ και πολλές ακόμα προσφορές

Αυθεντικά Windows keys με 13€ και πολλές ακόμα προσφορές

Αυθεντικά Windows keys με 13€ και πολλές ακόμα προσφορές Νέες προσφορές από το Supercdk.com, το ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μπορείτε να αγοράσετε OEM licenses για πολλά διαδικτυακά προγράμματα, παιχνίδια και υπηρεσίες. Χάρη στο αποκλειστικό κουπόνι SEC25 (που εφαρμόζεται κατά την αγορά), μπορείτε να επωφεληθείτε από μια αποκλειστική έκπτωση 25% σε ολόκληρο τον κατάλογο λογισμικού προς πώληση στην ιστοσελίδα, με ελκυστικές εκπτώσεις στις ήδη χαμηλές τιμές.

Αυθεντικά Windows keys με 13€ και πολλές ακόμα προσφορές
Αυθεντικά Windows keys με 13€ και πολλές ακόμα προσφορές

Με το εκπτωτικό κουπόνι SEC25 αποκτήστε τα Windows 10 Home με 12,22 ευρώ (μετά την εφαρμογή της έκπτωσης). Ακόμα, με το ίδιο εκπτωτικό κουπόνι αποκτήστε τα Windows 10 Pro με μόλις 13,49 ευρώ ή με περίπου 20 ευρώ την διπλή άδεια.

Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο και αποκτήστε τις συγκεκριμένες προσφορές, πριν εξαντληθούν οι τα licenses:

Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό Microsoft Office, μπορείτε να αγοράσετε το Office Home Key, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις εφαρμογές:

Αυθεντικά Windows keys με 13€ και πολλές ακόμα προσφορές

Μην ξεχάσετε πριν ολοκληρώσετε την αγορά, να εισαγάγετε τον κωδικό. Μετά την πληρωμή, το κλειδί ενεργοποίησης αποστέλλεται μέσω email. Εάν χρησιμοποιείτε λογαριασμό Microsoft με Windows, τα κλειδιά συνδέονται μόνιμα με αυτόν τον λογαριασμό και δεν χρειάζεται να τα καταχωρίσετε ξανά, ακόμη και αν κάνετε format στον υπολογιστή σας. Απλώς κατεβάστε τα Windows, εγκαταστήστε τα ξανά και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού Microsoft για να ενεργοποιήσετε το λειτουργικό σύστημα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Bobkeys.com.

Supercdk.com
Αυθεντικά Windows keys με 13€ και πολλές ακόμα προσφορές

Πως να παραγγείλετε από το SuperCdk.com

Το SuperCdk.com είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα για ψηφιακά προϊόντα. Προσφέρει αυθεντικά κλειδιά για πολλά διαδικτυακά προγράμματα, παιχνίδια και υπηρεσίες με έκπτωση 30-50% στην τιμή λιανικής. Επίσης, από το ηλεκτρονικό κατάστημα επωφεληθείτε από τις τακτικές εκπτώσεις στις ήδη χαμηλές τιμές.

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται είναι αυθεντικά. Οποιαδήποτε ζητήματα σχετικά με την αγορά σας, θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μέσω του email support@supercdk.com η οποία είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο. Επίσης, υποστηρίζεται 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημά σας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS