ΑρχικήUpdatesMicrosoft Office: Κυκλοφόρησαν τα updates του Ιανουαρίου

Microsoft Office: Κυκλοφόρησαν τα updates του Ιανουαρίου

Η Microsoft κυκλοφόρησε τα non-security updates του Microsoft Office για τον Ιανουάριο του 2021. Τα updates διορθώνουν γνωστά ζητήματα που επηρεάζουν τις εκδόσεις του Windows Installer (MSI) των προιόντων Office 2016.

Επίσης, η Microsoft κυκλοφόρησε τις non-security ενημερώσεις στο Current Channel για Microsoft 365 Apps για την αντιμετώπιση των σφαλμάτων του Excel και των διακοπών λειτουργίας του Outlook.

Η ενημέρωση KB4493166 αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που προκαλεί επαναλαμβανόμενα σφάλματα κατά τη χρήση του Outlook 2016.

Microsoft Office

Ιανουάριος 2021 non-security ενημερώσεις

Οι non-security ενημερώσεις του Office αυτού του μήνα μπορούν να εγκατασταθούν χειροκίνητα από το Download Center ή αυτόματα χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Microsoft Update.

Οι ενημερώσεις ισχύουν μόνο για εκδόσεις του Office που χρησιμοποιούν προγράμματα εγκατάστασης με βάση το Microsoft Installer (.msi) και δεν ισχύουν για τα Microsoft 365 Apps.

Παρακάτω ακολουθεί η πλήρης λίστα των ενημερώσεων και των προϊόντων του Office για τις οποίες ισχύουν.

Ορισμένες ενημερώσεις ενδέχεται να απαιτούν restart

Αφού εφαρμόσετε μερικές από τις ενημερώσεις του Microsoft Office αυτού του μήνα, ενδέχεται επίσης να σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα μετά την ενημέρωση της εγκατάστασης του Office, μπορείτε εύκολα να απεγκαταστήσετε την ενημέρωση ακολουθώντας την ακόλουθη διαδικασία:

1.Μεταβείτε στο Start, πληκτρολογήστε View Installed Updates στο πλαίσιο του Search των Windows και, στη συνέχεια, πατήστε Enter.

2.Στη λίστα των ενημερώσεων, εντοπίστε και επιλέξτε την ενημέρωση που σας δημιουργεί προβλήματα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Uninstall.

Ανάλογα με την ενημέρωση του Office που χρησιμοποιείτε, ίσως χρειαστεί επίσης να εφαρμόσετε και άλλες ενημερώσεις για να αντιμετωπίσετε/διορθώσετε πλήρως τα ζητήματα στη συσκευή σας (για παράδειγμα, η ενημέρωση KB4484509 απαιτεί την εγκατάσταση του KB4493157).

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS