ΑρχικήHow ToiPhone: Πώς ενεργοποιείται αυτόματα το Dark Mode στο ηλιοβασίλεμα

iPhone: Πώς ενεργοποιείται αυτόματα το Dark Mode στο ηλιοβασίλεμα

Το dark mode, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο iOS 13, προσφέρει ένα dark mode που σας βοηθάει να βλέπετε καλύτερα και δεν κουράζει τα μάτια σας, ειδικά τη νύχτα. Αν θέλετε το iPhone σας να μεταβαίνει αυτόματα σε dark mode κατά το ηλιοβασίλεμα, δείτε παρακάτω πως μπορείτε να το ρυθμίσετε.

dark mode

Αρχικά, ανοίξτε τα “Settings” πατώντας το εικονίδιο με το γρανάζι.

Στα “Settings”, πατήστε “Display & Brightness”.

Στην ενότητα “Appearance” όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λειτουργίες Light και Dark, πατήστε το διακόπτη δίπλα στο “Automatic” για να το ενεργοποιήσετε.

Μόλις ενεργοποιηθεί το “Automatic”, θα εμφανιστεί μια ρύθμιση “Options” ακριβώς κάτω από αυτήν. Από προεπιλογή, το iPhone σας θα διατηρήσει το Light Mode ενεργοποιημένο έως τη δύση του ή το Dark mοde μέχρι την ανατολή. Για να το επιβεβαιώσετε, πατήστε “Options”.

Στη σελίδα “Appearance Schedule”, βεβαιωθείτε ότι το “Sunset to Sunrise” είναι επιλεγμένο πατώντας το.

dark mode

Εάν είστε εντάξει με το πρόγραμμα “sunset to sunrise”, μπορείτε να βγείτε τώρα από την εφαρμογή “Settings”.

Διαφορετικά, εάν θέλετε να αλλάξετε το πρόγραμμα σε προσαρμοσμένες ώρες, πατήστε “Custom Schedule” σε αυτήν τη σελίδα και, στη συνέχεια, επιλέξτε τις ώρες ενεργοποίησης των λειτουργιών Light και Dark.

dark mode

Μετά από αυτό, κλείστε τα “Settings” και είστε έτοιμοι. Εάν επιλέξατε “Sunset to Sunrise”, τότε το Light mode θα ενεργοποιηθεί κατά την ανατολή και το Dark mοde θα ενεργοποιηθεί κατά το ηλιοβασίλεμα. Εάν επιλέξατε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα, το Light mοde και το Dark θα ενεργοποιηθεί αυτόματα στις ώρες που επιλέξατε.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS