ΑρχικήyoutubeJoe Biden hacked site: RootAyyildiz Turkish Defacer χακάρει υποστηρικτική ιστοσελίδα του προέδρου

Joe Biden hacked site: RootAyyildiz Turkish Defacer χακάρει υποστηρικτική ιστοσελίδα του προέδρου

Joe Biden hacked site: Ο RootAyyildiz Turkish Defacer χακάρει τον πρόεδρο Deface στην ιστοσελίδα υποστήριξης της καμπάνιας του νέου Αμερικανού Προέδρου Joe Biden, vote.joebiden.com.

O Joe Biden διαθέτει πολλούς οπαδούς και δεδομένης της πρόσφατης εκλογικής περιόδου στην Αμερική, έχει δημιουργηθεί και η ιστοσελίδα vote.joebiden.com η οποία είναι υποστηρικτική προς τον νέο πρόεδρο.

Όπως φαίνεται από τα παρακάτω screenshots, ο γνωστός Τούρκος hacker RootAyyildiz Turkish Defacer παραβίασε το site vote.joebiden.com, αφήνοντας ένα μήνυμα στα τουρκικά.

Όποιος προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο site έρχεται αντιμέτωπος με την παρακάτω εικόνα:

Το μήνυμα του hacker σε ελεύθερη μετάφραση:

“…Κάναμε ιεροτελεστικές πλύσεις και ξεκινήσαμε μόνοι μας, κάναμε την κηδεία μας προσευχή για τον αδερφό μας,
Υποσχεθήκαμε στον Μέγα Χακάν, θα σκοτώσουμε για τον αρχηγό
Καταραμένοι εκείνοι που ζουν για χρήματα και φήμη, χαιρετισμούς σε όσους ζουν για το σκοπό του Ισλάμ
Εδώ προειδοποιώ τα υποστηριζόμενα από τις ΗΠΑ λεγόμενα πολιτικά κόμματα όπως το κόμμα chp hdp
Εάν δεν πάρετε τα χέρια σας από το κράτος μου, το έθνος μου, θα είμαστε ένας εφιάλτης
Αποκρυπτογραφούμε τις πιο ιδιωτικές συνομιλίες σας και σας μεταφέρουμε στο δρόμο.
Ο RootAyıldız δεν είναι Ομάδα ή Οργανισμός, αλλά εραστής του Βατάν που παλεύει μόνος του…”

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, ο hacker κατάφερε να αλλοιώσει ιστοσελίδα vote.joebiden.com. O hacker με αυτό τον τρόπο υποδηλώνει ότι διαθέτει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην εν λόγω ιστοσελίδα έχοντας την δυνατότητα να προσθέσει/αφαιρέσει περιεχόμενο που αυτός επιθυμεί. H σελίδα φαίνεται να βρίσκεται ακόμα υπό την κατοχή του χάκερ.

Joe Biden hacked site: RootAyyildiz Turkish Defacer χακάρει τον πρόεδρο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SecNews, o Τούρκος hacker επιχειρεί να παραβιάσει και τον λογαριασμό του Αμερικανού προέδρου στο Twitter.

Joe Biden hacked site: RootAyyildiz Turkish Defacer χακάρει τον πρόεδρο

Το SecNews διεξάγει τη δική του έρευνα, για να φέρει στο φως περισσότερες πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερα updates σχετικά με το θέμα.

Ποιος είναι ο RootAyyildiz Turkish Defacer;

O RootAyyildiz Turkish Defacer είναι γνωστός και ως “Ο πατέρας των Τούρκων hackers”. Αυτό τον τίτλο τον έχει αποκτήσει χάρη στις δεξιότητές του και στις επιτυχημένες επιθέσεις του.

Joe Biden hacked site: RootAyyildiz Turkish Defacer χακάρει τον πρόεδρο

Ο Τούρκος hacker RootAyyildiz Turkish Defacer ο οποίος έχει επιτεθεί σε Υπουργεία της Ελλάδας και το Μητρώο Ονομάτων Internet .gr και .ελ. έχει απαντήσει πρόσφατα στις ερωτήσεις της συντακτικής ομάδας του SecNews.

Στην αποκλειστική συνένετυξη του στο SecNews,  ο Τούρκος hacker τόνισε «Όταν επιτέθηκα στην Ελλάδα, σύμφωνα με την αναφορά των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, η ΕΥΠ προσέλαβε 80 hakcers επειδή θορυβήθηκε.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ RootAyyildiz Turkish Defacer

Τι είναι το defacement;


Mια επίθεση defacement είναι ένα είδος «βανδαλισμού» μιας ιστοσελίδας, όπου οι χάκερς διεισδύουν στην ιστοσελίδα και αντικαθιστούν το περιεχόμενό της με δικά τους μηνύματα. Συνήθως χρησιμοποιείται για να καλύψει κάτι μεγαλύτερο, που βρίσκεται στο παρασκήνιο, ενώ τα μηνύματα μπορεί να μεταφέρουν κάποιο πολιτικό ή θρησκευτικό μήνυμα, ακατάλληλο περιεχόμενο, ή μια ειδοποίηση ότι η ιστοσελίδα έχει παραβιαστεί.

Η αλλοίωση του περιεχομένου, συνήθως, επιτυγχάνεται με χρήση SQL injection και σύνδεση στο λογαριασμό του διαχειριστή. Συχνοί στόχοι επιθέσεων defacement είναι κυβερνητικά πρόσωπα και ιστοσελίδες, ή θρησκευτικές ιστοσελίδες, ενώ οι επιθέσεις διαπράττονται τις περισσότερες φορές από ακτιβιστές (hacktivists), οι οποίοι προτιμούν μεγάλες σελίδες με πολλούς θεατές.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS