ΑρχικήinetΗ Apple το 2024 θα κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο iPad;

Η Apple το 2024 θα κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο iPad;

Πριν από τη δημιουργία ενός πτυσσόμενου iPhone, η Apple σχεδιάζει να εισέλθει στην αγορά των αναδιπλούμενων με ένα foldable iPad το 2024, σύμφωνα με αναλυτές του CCS Insight (μέσω του CNBC).

Δείτε επίσης: iPadOS 16: Θα κυκλοφορήσει την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου

apple ipad

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η Apple σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα αναδιπλούμενο iPad το 2024 ως πρακτική άσκηση για την αναδιπλούμενη τεχνολογία προτού την υιοθετήσει στο iPhone. Ο Ben Wood, επικεφαλής έρευνας στο CCS Insight, δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNBC ότι «δεν έχει νόημα η Apple να κατασκευάσει ένα αναδιπλούμενο iPhone» στο σημερινό τοπίο. «Πιστεύουμε ότι θα αποφύγουν αυτή την τάση και πιθανότατα θα δημιουργήσουν ένα πτυσσόμενο iPad», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: iOS 16.1 & iPadOS 16.1: Τι φέρνουν οι νέες εκδόσεις beta;

Η Apple δοκιμάζει μια αναδιπλούμενη οθόνη iPad μεγέθους περίπου 20 ιντσών (50 εκατοστά), σύμφωνα με τον αξιόπιστο αναλυτή οθονών Ross Young, ο οποίος αναμένει ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2026 ή το 2027. Με τα χρόνια, η δημοτικότητα των αναδιπλούμενων συσκευών έχει αυξηθεί, με εταιρείες όπως η Samsung να έχουν κυκλοφορήσει πολλαπλά iterations αναδιπλούμενων συσκευών.

Η Apple λέγεται ότι συνεργάζεται με την LG για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά λεπτό cover glass που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στα αναδιπλούμενα προϊόντα της εταιρείας.

Αναμένουμε να δούμε αν αυτή η φήμη θα βγει αληθινή και τι θα αποφασίσει να κάνει τελικά η εταιρεία για να εισβάλει στην αγορά των αναδιπλούμενων συσκευών.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS